Våra marknadsplatser

  Våra marknadsplatser och livet omkring dem finns i strategiska lägen med ambitionen att bli områdets centrum och hjärta. Med god tillgänglighet och bra parkeringsmöjligheter saka våra marknadsplatser inte bara vara en plats för enkel och rationell handel, utan också en plats för positiva upplevelser, möten och en stunds avkoppling i en levande samhällsmiljö.

  Linköping

  Järfälla, Stockholm

  Halmstad

  Göteborg

  Uppsala

  ICAs FYRA OLIKA BUTIKSKONCEPT

  ICA Fastigheter etablerar nya butiker för att skapa mervärde åt ICA och ICAs kunder och för att möta kundernas behov har ICA Sverige fyra olika butiksprofiler. ICA Nära, ICA Kvantum och ICA Supermarket, samt Maxi ICA Stormarknad och vi arbetar ständigt med att utveckla vårt butiksnät för att finnas där kunderna finns.

  Läs mer om ICAs olika koncept

  "Okej Google, låt mig prata med ICA"

  Nu behöver man inte längre skriva ner sin egen inköpslista. ICAs kunder kan nu via Google assistent få tala med den digitala personen MonICA, som hjälper till att planera inköp och kan ge receptinspiration.

  Röststyrningen aktiveras genom att säga ”Okej Google, låt mig prata med ICA. Till en början har ICA enklare tjänster via röststyrningen, men Monica lär sig och utvecklas desto mer du pratar med henne. 

  Våra marknadsplatser

  våra Goda Grannar

  Våra handelsplatser ska erbjuda ett totalt behov för kundens alla ärenden.

  Konceptet Goda Grannar

  e-handel

  LÖS VECKANS MATINKÖP LITE SNABBARE

  ICAs e-handel är alltid öppen på nätet. Handla online och hämta varorna i din butik.

  Drive Thru - så funkar det!

  film

  Goda grannar på våra marknadsplatser

  Följ Annikas dagliga arbete och hennes tankar kring våra marknadsplatser med Goda Grannar.

  Nyheter i och om våra marknadsplatser

  31 januari 2018

  GODA SAMARBETEN MED KOMMUNER FÖR ATT SKAPA TRIVSAMMA FAMILJEDAGAR PÅ VÅRA MARKNADSPLATSER

  Kommuner och handelsplatser har ofta samma intention - att skapa interaktion och vitala möten på platser där besökarna ofta vistas. Vad skulle hända om dessa två aktörer kombinerar sina intressen? Följ med oss till Barkarbystaden och Stenhagen, där vi testat evenemang tillsammans med kommunerna, vi berättar hur det gick!

  4 juli 2017

  SMART ONLINEHANDEL MED DRIVE THRU HOS ICA MAXI I FLYGSTADEN

  Lagom till sommaren, som innebär ett ökat tryck från de turister som besöker Halmstad under sommaren, har ICA Maxi Flygstaden byggt ut butiken med smart onlinehandel genom drive thru upphämtning. Vi hörde av oss till ICA-handlaren Tommy Fransson hur starten har gått och vad som föranledde satsningen.

  10 mars 2017

  SIBA-BUTIKEN BYTER SKYLT I STENHAGEN

  Det var många som vid årsskiftet blev förvånade när Siba stängde sin butik i Stenhagen Centrum, för att hänvisa till Netonnet i Grännby. -Vad händer nu? Ska det inte finas en elektronikbutik i Stenhagen, var det många som frågade. Men stängningen var bara tillfällig och den 10 mars 2017 öppnade istället Netonnet Lagershop i Stenhagen Centrum, med en ringlande kö utanför.

  26 november 2016

  SÄG HEJ TILL VÅRA NYA GRANNAR I TOFTANÄS!

  Aktivitetsparken Bounce med fokus på trampoliner och freerunning öppnar i Toftanäs i Malmö. Bounce öppnar våren 2017 på en yta om 2 800 kvadratmeter. Bounce får sällskap av friskvårdskedjan Nordic Wellness som öppnar hösten 2017 på en yta om 1 400 kvadratmeter. Vi hälsar våra nya grannar varmt välkomna till Toftanäs!

  24 september 2016

  SHOPPINGEVENT MED LEK OCH BUS PÅ FLOTTILJEN 24 SEPTEMBER

  Roliga aktiviteter och vackert väder lockade besökare till Flottiljen Köpkvarter i Barkarbystaden som den 24 september arrangerade en shoppingdag för att visa upp Flottiljen från sin bästa sida. Bra väder och roliga aktiviteter för hela familjen gjorde dagen minnesvärd.

  2 november 2015

  CLUB XPRS ETABLERAR FÖRSTA BUTIKEN I FLOTTILJEN

  Flottiljen köpkvarter, som ägs och utvecklas av ICA Fastigheter, erbjuder handel, restauranger, vård, gym och service till besökare och boende i Barkarbystaden. Nu stärks platsen ytterligare med CLUB XPRS, ett helt nytt klädkoncept som riktar sig till familjen med modern konfektion inom dam, herr, barn, sport, hemtextil och accessoarer.

  Dela