Nyheter

  Här kan du läsa senaste nytt från ICA Fastigheter

  21 december 2018

  ICA Fastigheter förvärvar i Sälen och Gävle

  ICA Fastigheter avslutar året med fastighetsaffärer i Gävle och Lindvallen, Sälen.

  21 november 2018

  Johan Petri säkrar vår strategi och fastighetsportfölj

  Att vara strategi- & investeringsanalytiker på ICA innebär att träffa och göra affärer med alltifrån en stor fond som gör det varje vecka, till en järnhandlare i en liten ort någonstans i Sverige som gör sitt livs största affär. Vi träffade Johan för att höra hur hans väg till att bli strategi- & investeringsanalytiker hos oss på ICA Fastigheter sett ut.

  13 november 2018

  Här tas det första spadtaget för ny butik och apotek i Trosa

  På förmiddagen den 12 november togs det första spadtaget för den efterlängtade ICA Kvantum-butiken och Apotek Hjärtat i Trosa. Det var en trevlig skara människor som samlats för att se handlarsystrarna Jennie och Linda och Trosa kommuns näringslivschef tillsammans med ICA ta det första signifikanta spadtaget. Så väl gamla trotjänare i personalstyrkan som media fanns också på plats för att se lokalhistoria skrivas.

  24 oktober 2018

  ”Asllani Court har verkligen blivit en magisk plats”

  I våras invigdes Asllani Court i Bullerbyn, Vimmerby – en fotbollsplan med syfte att inspirera fler tjejer med olika bakgrund att börja spela fotboll. Ett gemensamt initiativ mellan Vimmerby IF, den lokale ICA-handlaren Pelle Lindqvist och ICA Fastigheter. Men vad har egentligen hänt sen invigningen? Vi träffade David Lindgren på Vimmerby IF för att höra mer.

  18 oktober 2018

  Nu är första spadtaget taget för Maxi ICA Stormarknad Bålsta

  Den 18 oktober togs det första spadtaget för Bålstas nya marknadsplats och Maxi ICA Stormarknad Bålsta. Byggnationen är en del av Skanskas projekt att utveckla en ny handelsplats vid Draget i Bålsta. Den nya Maxi-butiken kommer ha en butiksyta på 6500 kvadratmeter och byggs av Skanska.

  27 september 2018

  ICA Maxi Torslanda hjälper barnfamiljer under skolloven

  På 285 av Sveriges 290 kommuner finns minst en ICA-butik. Och varje handlare bidrar till sin stad, ort eller samhälle på sitt sätt. En av dessa handlare är Karin Lundström som driver Maxi ICA Stormarknad Torslanda i Göteborg och som tillsammans med Göteborgs Stadsmission hjälper familjer och barn som inte har möjlighet att åka på semester.

  19 september 2018

  ICA Fastigheter säljer fastigheten Trafikflyget 8 i Bromma och tecknar hyresavtal för ICA Maxi och Apotek Hjärtat

  ICA Fastigheter säljer projektfastigheten Trafikflyget 8 i Bromma med byggrätt för kontor, handel och hotell till NCC. I samband med försäljningen tecknar ICA 15-årigt hyresavtal gällande en Maxi ICA Stormarknad och Apotek Hjärtat.

  12 september 2018

  Ny rapport om den livfulla platsen

  Tillsammans med strategibyrån Quattroporte har ICA Fastigheter tagit fram rapporten ”Framtidens livfulla platser” för att identifierat de behov som framtidens konsumenter kan ha på fem till tio år sikt.

  Dela