Nyheter

  Här kan du läsa senaste nytt från ICA Fastigheter

  22 mars 2018

  Marknadsplatser mer hjärtsäkra tack vare Apotek Hjärtat

  Som första apotekskedja i Sverige installerar Apotek Hjärtat hjärtstartare på eller i direkt anslutning till samtliga närmare 400 apotek, där flera av dem ligger i nära en ICA-butik och ytterligare goda grannar. I samband med det utbildas Apotek Hjärtats 3 500 medarbetare i hjärt-lungräddning. Syftet med initiativet är att rädda fler personer som drabbas av plötsligt hjärtstopp.

  22 mars 2018

  Butikspraktik gav Niklas Wetterling många värdefulla insikter

  Som en del av ICAs kundfokuserade arbetssätt gör alla nyanställda butikspraktik. Niklas Wetterling, investerings- & finansieringsanalytiker på ICA Fastigheter, kom tillbaka efter sin praktik med många värdefulla insikter- bland annat vikten att bygga flexibla butiker som håller över tid.

  12 mars 2018

  Takstolskalas och nylagt butiksgolv i Ulricehamn

  På Ubbarb i Ulricehamn har byggnationen gått in i sitt sista halvår inför öppning i sommar. Både butiksgolv och personalmatsal börjar skönjas och den kommande ICA-butiken rekryterar personal för fullt. I slutet av februari var det därför hög tid för traditionellt takstolskalas.

  23 februari 2018

  Stenhagen centrum fyller 20 år och blickar framåt!

  1998 etablerades Stenhagens handelsplats med ICA Maxi och tillhörande butiker som goda grannar. Sedan dess har butikerna haft öppet varje dag med kunder som troget besökt dem i ur som skur. Nu firar platsen 20 år och kan genom en ny detaljplan blicka framåt.

  23 februari 2018

  ICA Fastigheter förvärvar fastighet i Upplands Bro

  ICA Fastigheter har förvärvat fastigheten Örnäs 1:22 i Upplands Bro, Stockholm. Fastigheten, som uppgår till cirka 83 500 kvadratmeter, förvärvas genom bolagsköp. Säljaren är Kilenkrysset.

  20 februari 2018

  ASLLANI COURT SKA FRÄMJA INTEGRATION OCH MÅNGFALD I SVERIGE

  Fotbollsplanen uppkallad efter Vimmerbytjejen och landslagsstjärnan Kosovare Asllani, ska få fler tjejer med invandrarbakgrund att börja idrotta och träffa nya bekantskaper. ICA Fastigheter projektleder bygget som beräknas vara klart någon gång under sommaren 2018.

  31 januari 2018

  Goda samarbeten med kommuner för att skapa trivsamma familjedagar på våra marknadsplatser

  Kommuner och handelsplatser har ofta samma intention - att skapa interaktion och vitala möten på platser där besökarna ofta vistas. Vad skulle hända om dessa två aktörer kombinerar sina intressen? Följ med oss till Barkarbystaden och Stenhagen, där vi testat evenemang tillsammans med kommunerna, vi berättar hur det gick!

  29 januari 2018

  Digital innovation för effektiva och hållbara byggnader

  ICA Fastigheter lägger grunden till framtidens hållbara byggnader med hjälp av digital innovation. Tillsammans med programvaruföretaget Nuuka initierar ICA Fastigheter ett pilotprojekt med syfte att övervaka, analysera och förbättra energieffektiviteten i byggnaderna.