Nyheter

  Här kan du läsa senaste nytt från ICA Fastigheter

  20 maj 2019

  Ekholmen centrum skapar möjlighet för de boende att göra sin röst hörd i EU-valet

  Vart femte år är det val till Europaparlamentet och den 26 maj är det dags för Sverige att rösta. Förutom att hitta lokaler till valdagen läggs ett stort arbete ned av kommunerna för att runt om i Sverige utses lokala mötesplatser i samhället som lämpliga platser för förtidsröstningen. I Ekholmen centrum, som ägs och förvaltas av ICA Fastigheter, har ett sådant mobilt valkontor skapats. Där kan de boende i och kring centrumet förtidsrösta och ställa frågor om EU-valet.

  26 april 2019

  TA EN PROMENAD IDAG FÖR HÄLSAN OCH KLIMATET

  Visste du att en promenad är det enklaste sättet för att må bättre i både kropp och själ? Idag är det promenadens dag och dagen till ära passade vi på att träffa ICA Fastigheters projektutvecklare Linda Holm för att prata mer om vikten av att utgå från klimatsmarta transportval när man skapar framtidens platser.

  25 april 2019

  Ett projekt med ett högre syfte på Barnens Ö

  ICA Fastigheter totalrenoverar just nu sommarkollogården Tallåsen – för att bidra till att fler barn ska få ett meningsfullt sommarlov. I maj ska allt stå färdigt men redan nu börjar huset få tillbaka sin forna glans.

  4 april 2019

  ICA Maxi i Enköping får en digital tvilling

  En digital tvilling av Maxi ICA Stormarknad Enköping ska ge lägre energiförbrukning och spara tid och pengar – och ta ICA Fastigheter in i framtiden. - Jag såg direkt möjlighet till en lönsammare och mer miljöoptimerad butik, säger ICA-handlaren Johan Borg.

  18 mars 2019

  Hundparkering vid ICA håller hunden varm i kylan och sval i värmen

  Det ska vara en självklarhet att känna sig trygg med att lämna sin hund utanför ICA-butiken. Därför testar ICA Fastigheter en ny typ av hundparkering i ett pilotprojekt vid utvalda ICA-butiker.

  11 mars 2019

  ICA Fastigheter förvärvar ytterligare fastighet i Brunna

  ICA Fastigheter förvärvar fastigheten Tång 2:5 i Brunna i Upplands-Bro utanför Stockholm. Fastigheten uppgår till drygt 1 300 000 kvadratmeter.

  4 mars 2019

  Träffa oss under Mipim i Cannes

  Den 12 till 15 mars går Mipims 30:e upplaga av stapeln i Cannes och ICA Fastigheter kommer att vara på plats. Se vilka som deltar från oss här.

  21 februari 2019

  ICA Fastigheter bidrar till ett meningsfullt sommarlov för fler barn

  Varje sommar besöker tusentals barn sommarkollot Barnens ö. I sommar får de chansen att njuta av lunch från ett sprillans nytt storkök. ICA Fastigheter totalrenoverar nämligen just nu sommarkollogården Tallåsen – för att bidra till att fler barn ska få ett meningsfullt sommarlov.

  Dela