Nyheter

  Här kan du läsa senaste nytt från ICA Fastigheter

  19 september 2018

  ICA Fastigheter säljer fastigheten Trafikflyget 8 i Bromma och tecknar hyresavtal för ICA Maxi och Apotek Hjärtat

  ICA Fastigheter säljer projektfastigheten Trafikflyget 8 i Bromma med byggrätt för kontor, handel och hotell till NCC. I samband med försäljningen tecknar ICA 15-årigt hyresavtal gällande en Maxi ICA Stormarknad och Apotek Hjärtat.

  12 september 2018

  Ny rapport om den livfulla platsen

  Tillsammans med strategibyrån Quattroporte har ICA Fastigheter tagit fram rapporten ”Framtidens livfulla platser” för att identifierat de behov som framtidens konsumenter kan ha på fem till tio år sikt.

  30 augusti 2018

  ICA Kvantum Hammarö arrangerade eget ”mini-Almedalen” inför valet

  På värmländska Hammarö, i norra delen av Vänern, arrangerades ”Hammarös Almedalen” utanför ICA Kvantum Hammarö. Initiativet togs av ICA-handlaren Urban Svensson själv, som såg en möjlighet för de politiska partierna att komma till tals på samma villkor och låta de boende på Hammarö träffa sina lokala politiker.

  28 augusti 2018

  ICA Fastigheter tilldelas markreservation av Malmö stad

  Malmö stad har tilldelat ICA Fastigheter en markreservation om minst 50 000 kvadratmeter för att utreda möjligheten att utveckla verksamhet inom del av fastigheten Tullstorp 180:22, i nordöstra Malmö.

  27 augusti 2018

  Kiruna till Madrid tur och retur med ICA Fastigheters nya laddstolpar

  Under sommaren laddade ICAs kunder elbilen i ICA Fastigheters nya laddstolpar motsvarande sträckan Kiruna till Madrid tur och retur. Det innebär att 14 ton koldioxid undveks i utsläpp. Laddstolparna erbjuds mot alla ICA-butiker och är ett samarbete med E.ON.

  23 augusti 2018

  Ny Maxi ICA Stormarknad etableras i Bålsta

  ICA Fastigheter utvecklar en ny ICA Maxi i Bålsta tillsammans med Skanska. Projektet startar under tredje kvartalet, 2018 och tillträdet av ICA-butiken är planerad till våren 2020.

  30 juli 2018

  ICA Fastigheter förvärvar ytterligare fastighet i Upplands Bro

  ICA Fastigheter har förvärvat fastigheten Viby 19:1 i Upplands Bro, Stockholm. Fastigheten uppgår till drygt 64 000 kvadratmeter. Säljare är NCC.

  30 juli 2018

  ICA står upp för mångfald under Europride 2018

  För att hylla mångfald och alla människors lika värde hissar ICA regnbågsflaggan i samband med EuroPride på kontor och lager runt om i Sverige.

  Dela