Nyheter

  Här kan du läsa senaste nytt från ICA Fastigheter

  13 juli 2018

  Glad sommar önskar ICA Fastigheter

  Nu är sommaren här! Vi på ICA Fastigheter vill önska er alla en riktigt trevlig sommar och hoppas att ni har haft ett lika spännande halvår som oss. Klicka dig vidare för att få en sammandragning av vårt halvår och få ta del av ett supergott, svalkande proteinshakerecept.

  9 juli 2018

  ICA Fastigheters projekt får stöd genom Smart Built Environment

  ICAs förslag om Facility information modeling (FIM) med fokus på energibesparingar i fastighetsförvaltning är ett av åtta projekt som får stöd genom innovationsprogrammet Smart Built Environment.

  4 juli 2018

  Ny rapport om den livfulla platsen 2028

  För att ta reda på mer om framtiden, de närmaste 7-10 åren, har vi tillsammans med strategibyrån Quattroportre tagit fram rapporten ”Framtidens livfulla platser”.

  3 juli 2018

  Robert är spindeln i nätet i hela byggprocessen

  Robert Ramsell kan starkt förknippas med en av ICAs viktigaste värderingar –entreprenörskap. Efter studier startade han eget bolag och konsultade inom byggbranschen vilket till slut gjorde det möjligt för honom att landa ett jobb på Sweco och senare på ICA.

  7 juni 2018

  Nu har ICA Maxi Ulricehamn har slagit upp dörrarna

  Den 5 juni 2018 var det äntligen dags för nya ICA Maxi i Ulricehamn att slå upp dörrarna för boende och besökande i Ubbarp med kring nejd. Klockan 10 på förmiddagen invigdes butiken av kommunstyrelsens ordförande Mattias Josefsson och ICA-handlare Calle Prammefors.

  21 maj 2018

  ICA Fastigheter en del av Asllani Court – ska få fler tjejer att spela fotboll

  Den 21 maj invigs Asllani Court i Bullerbyn, Vimmerby. Landslagsspelaren Kosovare Asllani som kommer från orten får en egen fotbollsplan som ska hjälpa andra unga tjejer att följa sina drömmar. ICA Fastigheter har stöttat initiativet finansiellt samt projektlett byggnation och utformning av fotbollsplanen.

  9 maj 2018

  Sofia får ICA Fastigheters marknadsplatser att synas

  Hon sköter fem marknadsplatsers marknadsföring, kommunikation och PR. Tillsammans med hyresgästerna ska hon stärka besökarnas upplevelser och skapa intresse för platsen. Inte alltid en lätt uppgift – i synnerhet i och med de förändringar som detaljhandelsbranschen nu genomgår.

  3 maj 2018

  Underjordiska krafter gör skillnad hos ICA Maxi Stenhagen i Uppsala

  Tjugo borrhål 225 meter ner i marken, kopplade mot en energicentral, ska spara energi motsvarande 110 villors förbrukning per år hos ICA Maxi Stenhagen i Uppsala. Genom ett tekniskt avancerat långtidslager sparas sommarvärmen till vintern och vinterkylan till sommaren. Anläggningen är en del i ICAs mål att vara klimatneutrala till 2020.

  Dela