7 maj 2021

Nu står e-handelslagret i Brunna klart

Tidigare i veckan kunde ICA Fastigheter lämna över nycklarna till det färdigställda e-handelslagret i Brunna, till ICA Sverige.

28 april 2021

Gemensam satsning för att utveckla Berga centrum i Linköping

Under en pressträff den 28 april presenterade fyra fastighetsbolag sin vision om att utveckla Berga stadsdelscentrum till en attraktivare stadsdel att bo verka och leva i.

22 april 2021

Sollentuna kommun höll digitalt informationsmöte om nya stadsdelen Södra Häggvik

Under april 2021 pågår ett samråd för ny detaljplan som berör fastigheterna Städet 1 och Stinsen 2 i Häggvik. 21 april bjöd Sollentuna kommun in till informationsmöte för att ge allmänheten chans att ställa frågor om den nya stadsdelen.

7 april 2021

ICA Fastigheter ingår samarbete för att utveckla hållbart blandstadskvarter i Lund

I Brunnshög i Lund utvecklar ICA Fastigheter ett helt nytt kvarter om cirka 20 000 kvadratmeter som bland annat ska innehålla en ICA-butik och 258 hyreslägenheter. ICA Fastigheter har tecknat ett projekteringsavtal med Serneke Sverige, samt en avsiktsförklaring med Lansa Fastigheter om ett framtida förvärv av bostäderna.

31 mars 2021

ICA Fastigheter utvecklar stadskvarter i Enköping

ICA Fastigheter utvecklar ett stadskvarter med en ICA Supermarket samt 52 lägenheter vid Doktor Westerlunds gata i centrala Enköping. Bostäderna ovan ICA-butiken utvecklas i en gemensam entreprenad med Magnolia Bostad, som kommer att äga bostäderna genom en tredimensionell fastighetsbildning.

22 mars 2021

När visionen blir verklighet

För snart fyra månader sedan öppnade Lindvallen Supermarket sina portar. Visionen om en byggnad helt i trä, med en arkitektonisk utformning som kändes genuin och naturlig i fjällvärlden, blev verklighet.

18 december 2020

ICA Fastigheter förvärvar tre fastigheter i Östergötland

I Norrköping förvärvas en 12 000 kvadratmeter stor fastighet på Blygatan 27 vid Ingelsta och i Linköping förvärvas fastigheterna Laken 3 och Laken 5 i Berga Centrum.

14 december 2020

Nu är nya spårvägen från Lund till Brunnshög i drift

Under luciahelgen invigdes den nya spårvägen i Lund, med station precis vid den kommande ICA-butiken. Spårvägen kommer på ett effektivt sätt knyta ihop centrala Lund med Brunnshög och bidra till den nya stadens tillgänglighet och puls.

Dela