Nyheter

  Här kan du läsa senaste nytt från ICA Fastigheter

  28 juni 2019

  En fotbollsplan för liv och rörelse under sommarlovet

  I sommar kan alla barn och ungdomar spela fotboll på Stora torget i Barkarbystaden. Där har ICA Fastigheter och Järfälla kommun satt upp en mobil fotbollsrink för att bidra till att barn och unga att rör på sig under sommarlovet.

  28 juni 2019

  Här träffar du ICA Fastigheter i Almedalen

  Här träffar du ICA Fastigheter i Almedalen 2019.

  4 juni 2019

  Michael tar jobbsprång på ICA Fastigheter

  Bristen på arbetskraft är stor i flera branscher. Samtidigt anländer människor med rätt kompetens till Sverige, men många går sysslolösa. Civilingenjören Michael Bahta, från Eritrea, gör just nu sin praktik på ICA Fastigheter via Jobbsprånget.

  20 maj 2019

  Ekholmen centrum skapar möjlighet för de boende att göra sin röst hörd i EU-valet

  Vart femte år är det val till Europaparlamentet och den 26 maj är det dags för Sverige att rösta. Förutom att hitta lokaler till valdagen läggs ett stort arbete ned av kommunerna för att runt om i Sverige utses lokala mötesplatser i samhället som lämpliga platser för förtidsröstningen. I Ekholmen centrum, som ägs och förvaltas av ICA Fastigheter, har ett sådant mobilt valkontor skapats. Där kan de boende i och kring centrumet förtidsrösta och ställa frågor om EU-valet.

  26 april 2019

  TA EN PROMENAD IDAG FÖR HÄLSAN OCH KLIMATET

  Visste du att en promenad är det enklaste sättet för att må bättre i både kropp och själ? Idag är det promenadens dag och dagen till ära passade vi på att träffa ICA Fastigheters projektutvecklare Linda Holm för att prata mer om vikten av att utgå från klimatsmarta transportval när man skapar framtidens platser.

  25 april 2019

  Ett projekt med ett högre syfte på Barnens Ö

  ICA Fastigheter totalrenoverar just nu sommarkollogården Tallåsen – för att bidra till att fler barn ska få ett meningsfullt sommarlov. I maj ska allt stå färdigt men redan nu börjar huset få tillbaka sin forna glans.

  4 april 2019

  ICA Maxi i Enköping får en digital tvilling

  En digital tvilling av Maxi ICA Stormarknad Enköping ska ge lägre energiförbrukning och spara tid och pengar – och ta ICA Fastigheter in i framtiden. - Jag såg direkt möjlighet till en lönsammare och mer miljöoptimerad butik, säger ICA-handlaren Johan Borg.

  18 mars 2019

  Hundparkering vid ICA håller hunden varm i kylan och sval i värmen

  Det ska vara en självklarhet att känna sig trygg med att lämna sin hund utanför ICA-butiken. Därför testar ICA Fastigheter en ny typ av hundparkering i ett pilotprojekt vid utvalda ICA-butiker.

  Dela