Nyheter

  Här kan du läsa senaste nytt från ICA Fastigheter

  21 maj 2018

  ICA Fastigheter en del av Asllani Court – ska få fler tjejer att spela fotboll

  Den 21 maj invigs Asllani Court i Bullerbyn, Vimmerby. Landslagsspelaren Kosovare Asllani som kommer från orten får en egen fotbollsplan som ska hjälpa andra unga tjejer att följa sina drömmar. ICA Fastigheter har stöttat initiativet finansiellt samt projektlett byggnation och utformning av fotbollsplanen.

  9 maj 2018

  Sofia får ICA Fastigheters marknadsplatser att synas

  Hon sköter fem marknadsplatsers marknadsföring, kommunikation och PR. Tillsammans med hyresgästerna ska hon stärka besökarnas upplevelser och skapa intresse för platsen. Inte alltid en lätt uppgift – i synnerhet i och med de förändringar som detaljhandelsbranschen nu genomgår.

  3 maj 2018

  Underjordiska krafter gör skillnad hos ICA Maxi Stenhagen i Uppsala

  Tjugo borrhål 225 meter ner i marken, kopplade mot en energicentral, ska spara energi motsvarande 110 villors förbrukning per år hos ICA Maxi Stenhagen i Uppsala. Genom ett tekniskt avancerat långtidslager sparas sommarvärmen till vintern och vinterkylan till sommaren. Anläggningen är en del i ICAs mål att vara klimatneutrala till 2020.

  30 april 2018

  Gym och hälsoaktörer har hittat vägen till handelsplatserna och dess flöden

  Med en ständig ökning av antalet medlemskap hos landets gymaktörer har hälsa och rörelse blir en allt viktigare komponent i det vardagliga livet för många. Men att få in träningspassen bland vardagsbestyren kan för många ibland bli svårt. Lösningen är ofta att besöka ett gym vid en större handelsplats. Vi har gjort ett nedslag i den nya trenden med gym på handelsplatser och varför just det kan lösa vardagsknuten.

  24 april 2018

  ICA-butik och studentlägenheter skapar livfull plats i Växjö

  I april invigdes ICA Kvantum på Teleborg i Växjö. I höst flyttar studenter och framtida ICA-kunder in i de 248 studentbostäderna i de sju ovanliggande våningarna. I en 3D-lösning och nära samarbete med Växjö kommun har ICA Fastigheter utvecklat 248 nya studentbostäder och en ICA Kvantum-butik på Campus/Teleborg i Växjö.

  11 april 2018

  Banden klippta och butiken invigd för Växjös nya matmarknad

  ICA Teleborg etablerades 1975 och nu 43 år senare flyttar man till större lokaler och byter butiksprofilen till ICA Kvantum. Nu har butiken invigts under traditionsenlig bandklippning då de cirka 50 anställda hälsade invånarna välkomna till Växjös nya matmarknad.

  6 april 2018

  Karriär – I gränslandet mellan byggprojektledare och IT-utvecklare

  Jonas Stenberg har gått från trumpetspelare, bartender och skidlärare till vad han själv beskriver som en hybrid mellan byggprojektledare och IT-utvecklare. Tillsammans med sina kollegor utvecklar han nästa generations smarta fastigheter och har riktigt roligt på arbetet.

  29 mars 2018

  Trampolinparker en trend som förenar motion och gemenskap

  Trampolinparker är en ny trend inom retailbranchen med inriktning mot sport och motion. I Toftanäs finns Bounce, ett självklart ställe för alla med pigga ben och rörelseglädje. Anläggningen är också en mötesplats som strävar efter att förena människor och samtidigt motverka stillasittande som båda är aktuella och omdiskuterade samhällsfrågor.

  Dela