Nyheter

  Här kan du läsa senaste nytt från ICA Fastigheter

  18 mars 2019

  Hundparkering vid ICA håller hunden varm i kylan och sval i värmen

  Det ska vara en självklarhet att känna sig trygg med att lämna sin hund utanför ICA-butiken. Därför testar ICA Fastigheter en ny typ av hundparkering i ett pilotprojekt vid utvalda ICA-butiker.

  11 mars 2019

  ICA Fastigheter förvärvar ytterligare fastighet i Brunna

  ICA Fastigheter förvärvar fastigheten Tång 2:5 i Brunna i Upplands-Bro utanför Stockholm. Fastigheten uppgår till drygt 1 300 000 kvadratmeter.

  4 mars 2019

  Träffa oss under Mipim i Cannes

  Den 12 till 15 mars går Mipims 30:e upplaga av stapeln i Cannes och ICA Fastigheter kommer att vara på plats. Se vilka som deltar från oss här.

  21 februari 2019

  ICA Fastigheter bidrar till ett meningsfullt sommarlov för fler barn

  Varje sommar besöker tusentals barn sommarkollot Barnens ö. I sommar får de chansen att njuta av lunch från ett sprillans nytt storkök. ICA Fastigheter totalrenoverar nämligen just nu sommarkollogården Tallåsen – för att bidra till att fler barn ska få ett meningsfullt sommarlov.

  15 februari 2019

  Här tas ett första spadtag för Stockholms nya ICA Maxi vid Bromma Blocks

  Den 14 februari togs det första spadtaget för Hangar 5 som ska bli en ny del till den befintliga handelsplatsen Bromma Blocks i Stockholm. ICA Fastigheter sålde under 2018 fastigheten Trafikflyget 8 till NCC vilka nu kommer utveckla och färdigställa Hangar 5.

  24 januari 2019

  Insikter och analys är Jennies främsta verktyg som affärsutvecklare

  ”Min roll handlar om att säkerställa att vi har rätt underlag för att fatta rätt beslut för utvecklingen av våra platser.”, säger Jennie Livensjö som är affärsutvecklare hos oss på ICA Fastigheter sedan två år tillbaka. Hon är en viktig del i att utveckla våra platser till det bättre med hjälp av data och marknadsanalyser.

  21 december 2018

  ICA Fastigheter förvärvar i Sälen och Gävle

  ICA Fastigheter avslutar året med fastighetsaffärer i Gävle och Lindvallen, Sälen.

  21 november 2018

  Johan Petri säkrar vår strategi och fastighetsportfölj

  Att vara strategi- & investeringsanalytiker på ICA innebär att träffa och göra affärer med alltifrån en stor fond som gör det varje vecka, till en järnhandlare i en liten ort någonstans i Sverige som gör sitt livs största affär. Vi träffade Johan för att höra hur hans väg till att bli strategi- & investeringsanalytiker hos oss på ICA Fastigheter sett ut.

  Dela