11 juli 2024

Den nya butiken i Leksand tar form

PÅGÅENDE BYGGNATION:

I april 2024 togs ett första spadtag för den nya ICA Supermarket-butiken i Leksand. Sedan dess har det hänt mycket på platsen.

28 juni 2024

ICA Parken blir Örebros första Kvantum-butik

OMBYGGNATION:

I Örebro pågår en ombyggnation av ICA Supermarket Parken i stadsdelen Adolfsberg. Butiken byter butiksprofil och blir ett Kvantum. Fastigheten får även tillökning i form av Apotek Hjärtat.

25 juni 2024

Klimat- och sårbarhetsanalyser av 15 fastigheter

Hållbarhet:

ICA Fastigheter jobbar proaktivt mot klimathot på våra fastigheter genom klimat- och sårbarhetsanalyser.

10 juni 2024

Ny detaljplan för Berga centrum föreslagen

OMBYGGNADSPROJEKT:

Tillsammans med andra fastighetsägare och Linköpings kommun utvecklar ICA Fastigheter Berga centrum till en tryggare och mer livfull plats. Visionen är flera byggnader, 300 nya bostäder, två torg och ett mer utåtvänt centrum. En ny detaljplan är föreslagen.

14 maj 2024

Vi har uppdaterat vår hållbarhetsstrategi då klimat- och hållbarhetsfrågor hamnar alltmer på borden

HÅLLBARHET:

När klimat- och hållbarhetsfrågorna tar en allt större plats vid beslutsborden, har vi intensivt arbetat med att förnya vår hållbarhetsstrategi på ICA Fastigheter. Sedan 2017 har vi förankrat oss i en hållbarhetsstrategi, och med omvärldens snabba förändringar har också våra ambitioner utvecklats.

17 april 2024

Här ska Leksand mötas kring mat

SPADTAG:

Tisdag den 16 april 2024 togs det första spadtaget för den nya Supermarket-butiken i Leksand. Den nya butiken, som kommer vara lokaliserad vid norra infarten vid riksväg 70, blir både större och mer tillgänglig via gång- och cykelvägar samt anslutande busshållplats. Här växer en ny mötesplats fram!

3 april 2024

Ett nytt kvarter blir till i Lund

Pågående byggnation:

Hur går bygget av det nya urbana stadskvarteret Bona Terra i Brunnshög, nu med endast ett år kvar till invigning?

26 mars 2024

Ett fryslager växer fram i Hacksta

PÅGÅENDE BYGGNATION:

I Hacksta utanför Västerås påbörjades 2022 en satsning av ett nytt högautomatiserat fryslager till ICA. Vad har gjorts och vad är nästa steg?

Dela