16 oktober 2023

ICA Fastigheter säljer lagerfastighet i Västerås till Genesta

TRANSAKTION:

ICA Fastigheter har sålt lagerfastigheten Saltängen 1, ICAs centrallager i Västerås, till Genesta genom en så kallad sale and lease back-transaktion där ICA Fastigheter i samband med försäljningen tecknar ett 15-årigt hyresavtal med Genesta.

28 augusti 2023

Christina Hambäck lämnar ICA Fastigheter

Nyhet:

Christina Hambäck, chef Strategi och Projektutveckling, lämnar ICA Fastigheter den 31 oktober för en roll som vd på Qarlbo Property. I samband med att Christina slutar blir Magnus Hjelmberg tillförordnad chef Strategi och Affärsutveckling.

7 juli 2023

Jan-Erik Hellman ny vd för ICA Fastigheter

personnytt:

Jan-Erik Hellman har utsetts till ny vd för ICA Fastigheter och tillträder tjänsten senast vid årsskiftet, då han också tar plats i ICA Gruppens koncernledning.

13 juni 2023

Anna Nyberg lämnar ICA Fastigheter

nyhet:

Anna Nyberg, vd för ICA Fastigheter och del av ICA Gruppens koncernledning, har valt att lämna sin tjänst den 30 juni 2023. Mattias Lundgren, CFO ICA Fastigheter, tillträder som tillförordnad vd från och med 19 juni 2023.

12 maj 2023

Morgonfika och trädplantering när nya Maxi ICA Stormarknad i Österåker med grannar invigdes

NYHET:

Solig invigning när vår senaste träbyggnad invigdes för hyresgästerna Maxi ICA Stormarknad Apotek Hjärtat, Tailor’s barber, Iron och Soso sushi. Byggnaden är vår mest hållbara fastighet hittills och en riktigt god start på resan mot nettonoll till 2030.

27 april 2023

Vår senaste ICA-butik i trä har öppnat i Östhammar

NYHET:

Nytt läge för god mat och egenvård i Östhammar. Vi har utvecklat en butiksbyggnad i trä för ICA Supermarket med Apotek Hjärtat vid handelsområdet nära väg 76. Nu har båda butikerna invigts med bandklippning och tal.

19 april 2023

ICA Supermarket Westerlund i Enköping invigdes och inflyttning i de 52 ovanpåliggande bostäder startade

NYHET:

Nu är Enköpings nyaste stadskvarter invigt. Den 19 april öppnade nya ICA Supermarket Westerlund på Lillsidan under festliga former. Samtidigt var det inflyttning i de 52 ovanpåliggande bostäderna som ICA Fastigheter gjort möjliga genom en 3D-fastighetslösning i samarbete med Magnolia Bostad.

3 april 2023

AMF har tillträtt sitt ägande i Delcore Fastigheter

Transaktion:

AMF har tillträtt sitt ägande i Delcore Fastigheter den 1 april 2023. Delcore Fastigheter är ett samägt bolag mellan ICA Fastigheter och tjänstepensionsbolaget AMF, som ICA Gruppen annonserade den 23 december 2022.

Dela