Lediga Lokaler

  ICA Fastigheter erbjuder uthyrning av lediga lokaler i attraktiva och starka tillväxtområden i hela landet. Våra hyresgäster är allt från stora renommerade kedjor till lokala uppskattade entreprenörer.

  För mer information var god kontakta uthyrningsansvarig Annika Schönefeld annika.schonefeld@ica.se

  Svealand (5)

  Nyhet!

  Svealand

  Flottiljen Köpkvarter, lokal ovanpå Systembolaget

  Möjlighet att hyra en 1 800 kvm stor lokal ovanför Systembolaget med bra skyltläge mot Herrestavägen. Lokalen har entré i markplan som nås genom rulltrappor till plan 2 och är anpassningsbar för en eller flera verksamheter. Lokalen har även bra inlastning och bakutrymmen som kontor, lager och pentry.

  1 800 m2
  1 800 m2

  Nyhet!

  Svealand

  Ledig lokal i Kil med centralt läge vid torget

  Med egen ingång från torget i centrala Kil i Värmland finns en ledig lokal för kommersiell verksamhet. Lokalen som är på cirka 130 kvadratmeter inklusive lager ligger granne med Apotek Kronan och spelbutiken samt med närhet till järnvägsstationen och ICA Supermarket med dess parkeringsytor.

  130 m2
  130 m2

  Nyhet!

  Svealand

  Anpassningsbar kontorsyta i centrala Barkarbystaden

  Den perfekta kontorslokalen för små till medelstora verksamheter, centralt beläget i växande Barkarbystaden.

  700 m2
  700 m2

  Nyhet!

  Svealand

  Kontorslokaler i centrala Askersund

  Här kan du som hyresgäst få ett bra läge i stadens centrum. Detta är ett unikt tillfälle att bli en del av Askersunds centrum och näringsliv. I dagsläget finns ett antal kontorsrum i lokalen ovanför ICA-butiken för en eller flera verksamheter.

  235 m2
  235 m2

  Nyhet!

  Svealand

  Lediga butikslokaler och kontorsplatser citynära, Örebro

  Med sitt lättillgängliga läge och breda serviceutbud erbjuder vår handelsplats vid Boglundsägen i Örebro den perfekta platsen för både kontor och butiksverksamhet. På markplan finns det idag två lediga butikslokaler på 240 kvm, samt 43 kvm. På våning två, fem ljusa och trevliga kontorsrum på ca 8-15 kvadratmeter där storlek kan anpassas efter behov.

  8-240 m2
  8-240 m2

  Norrland (1)

  Nyhet!

  Norrland

  Butikslokal i nya handelsområdet Kronholmen, Härnösand

  Kronholmen är ett nytt handelsområde centralt på orten. Här finns en ny butikslokal där du som hyresgäst har ett unikt tillfälle att anpassa lokalen för din verksamhet. 850 kvm butiksyta i öppen planlösning och bra skyltläge utmed E4:an.

  850 m2
  850 m2

  Götaland (1)

  Nyhet!

  Götaland

  Ledig butikslokal hos Flygstaden Handel i Halmstad

  I Halmstad finns en 330 kvadratmeter ledig butikslokal för en verksamhet som vill bli en del av shoppingvänliga och expanderande Flygstaden Handel.

  330 m2
  330 m2

  FÖR MER INFORMATION VAR GOD KONTAKTA

  Dela