För oss är fastigheten i sig inte det viktigaste utan livet i och omkring dem

JOBBA HOS OSS

Senior Business Controller

Drivs du av att skapa resultat och har en hög analytisk förmåga och minst 5 års erfarenhet av controllerarbete? Vill du vara en del av ett av ett fastighetsbolag som har mat och måltider som given utgångspunkt? Vi söker nu en Senior Business Controller! Du blir en ”businessnavigator” och ansvarig för att ge affärsinsikt som driver framgång inom verksamhetsområdet Förvaltning Butik.

Läs mer och ansök här

JOBBA HOS OSS

Se alla våra lediga jobb

Vi tror på varje individs potential att lära och utvecklas. Hos oss får du jobba sida vid sida med kollegor som drivs av att utvecklas, testa, förändra och förbättra. Med innovation, ny teknik och branschens skickligaste människor bygger vi framtidens lösningar som gör varje dag lite enklare. Vill du vara med på vår resa?

Se alla våra lediga jobb

JOBBA HOS OSS

Enkelhet, Enagemang och Entreprenörskap

På ICA Gruppen är vi övertygade om att ett gemensamt förhållningssätt och en gemensam syn på grundläggande värderingar ökar tydligheten mot kund och attraktionskraften bland såväl nuvarande som framtida medarbetare. Det gör det lättare att fatta beslut och förbättrar därigenom den interna effektiviteten.

Läs mer om våra värderingar på icagruppen.se
Dela