GÖTEBORG

Ledig butikslokal i Sannegården

Stor härlig butikslokal i Sannegårdens köpcentrum om totalt 865 kvadratmeter ledig för uthyrning på kort eller längre sikt. Bra kommunikationer och utmärkt skyltläge.

Lokalen på dryga 850 kvadratmeter ligger i Sannegårdens köpcentrum med goda grannar som ICA Kvantum, Steinbrenner och Nyberg, Apotekt Hjärtat, Sannegårdens Blomsterhall och Fittnes24Seven. Lokalen går att hyra på kort eller lång sikt, men är ej delbar. Inlastningsytor i bakkant samt pentry. Byggnaden ägs och förvaltas av ICA Fastigheter AB.

Platsen har ett utmärkt läge i en mix av bostadsområdet, skolor, grönområden, bra kollektivtrafik och närheten till Göteborgs hamninlopp men ändå med god tillgänglighet till Lundbyleden för den bilburna. Parkering finns för så väl elbil, bil, cykel och hundar. 

Sannegården är en älvnära nybyggd stadsdel i centrala Göteborg (Norra älvstranden - Lindholmen). Här bor och verkar den moderna människan och familjen, som vill bo med närhet till havet med närhet till fritidsbåt eller pendlar med kollektiv båttrafik, service och kommunikationer. Bostäderna ligger nära Chalmers och Science park Lindholmsparken och ICA Sannegården har blivit en naturlig plats för samtliga i området att handla och mötas.

Marknadsplatsen invigdes 2010 och är en trevlig mötesplats för områdets invånare med ett veckoflöde på cirka 40 000 kunder. Hållbarhet är en viktig aspekt för vår plats och därför byggdes platsen utifrån en energisnål förvaltning och dessutom har byggnaden så väl solceller som bikupor på taket. 

Fakta ledig lokal Sannegården

FASTIGHETSBETECKNING: Lindholmen 34:1
ADRESS: Vintergatan 4
ORT: Göteborg
KOMMUN: Göteborgs kommun
BYGGÅR: 2011 
VÅNINGSPLAN: 1
YTA: Lokalens totalyta är 865 kvm inklusive kontor och pentry på plan 2.
PLANLÖSNING: Öppen och ljus planlösning. Ej delningsbar.

LÄGE: Sannegårdens centrum ligger i det populära och expansiva området i Lundby med direkt anknytning till Lindholmen och Eriksberg som har gett namn åt Sannegårdshamnen. Platsen karaktäriseras av småskalighet med karaktär av lokalcentrum då aktörer för de vardagliga behoven ryms på platsen.

OMGIVNING/FÖRETAG I NÄRHETEN: Med sitt goda geografiska läge finns en perfekt mix av miljöer runt Sannegårdens centrum, så som nya bostadsområdet, skolor, grönområden, bra kollektivtrafik och närheten till Göteborgs hamninlopp. Närliggande handelsområden är Eriksbergs köpcentrum och Backaplan.

PARKERINGSMÖJLIGHETER: Stor markparkering framför fastigheten.

NÄRSERVICE: ICA Kvantum, träningsanläggning, folktandvård, vårdcentral, apotek, blomsterbutik, restauranger, caféer, frisör- och skönhetssalonger.

KOMMUNIKATIONER: Busshållplats på Ceresgatan, ungefär 3 minuters gångväg från fastigheten. Flertalet busslinjer som tar dig i alla väderstreck i Göteborg.

SKYLTLÄGE: Bra skyltläge på fasad ut mot Lundbyleden som är en stor genomfartsled till och från Torslanda.

Hållbarhet: Byggnaden är certifierad enligt miljöbyggnad och har såväl solceller som bikupor på taket. På parkeringen finns laddstolpar för hybrid och elbilar. 

Visa hela informationen Dölj informationen

Ritning

Entré

Dela