VÅRA MARKNADSPLATSER

Flygstaden - ärende relaterad shopping för hela familjen

I Flygstadens marknadsplats i Halmstad har ICA Fastigheter satsat på konceptet ärenderelaterad nyttoshopping för målgruppen familjen.

På handelsområdet finns en tydlig och lättillgänglig handel för alla åldrar och hela familjen. Vårt mål är att skapa tid för att hinna med det som verkligen betyder något i livet utöver vardagliga sysslor. Vårt marknadsplatserbjudande löser problem - inte förverkligar drömmar.

Köpcenter området Flygstaden expanderar kontinuerligt och lockar fler och fler aktörer till platsen som anses vara Halmstads bästa shoppingläge.

ICA Fastigheters del av Flygstaden har under åren utvecklats och fått nya hyresgäster för att ge besökarna ytterligare service. Det är viktigt för oss att ha goda relationer till våra hyresgäster, som alla ska dra nytta av platsen och de möjligheter som deras Goda Grannarna ger. En bra dynamisk mix av butiker med engagerad personal ökar så väl trafiken som lojalitetsgraden hos besökarna. ICA Fastigheters projekt för Goda Grannar i Flygstaden skedde under två etapper. I månadsskiftet november/december 2014 öppnade Systembolaget, Önska, Webhallen och Arken Zoo och resterande butiker under mars/apr 2015. Under 2015 gjordes även stora ombyggnationer i ICA Maxi-butiken. Sedan april 2017 finns även onlinehandel genom både drive thru, som ger extra service åt de kunder som hellre vill hämta sina färdigpackade matkassar.

Våra hyresgäster i Flygstaden

ICA-butiken i vid Flygstaden är en av våra bästa Maxi ICA Stormarknader som lockar cirka 60 000 besökare per vecka. Det stora kundflödet ger liv och rörelse till platsen som de andra butiksaktörerna har glädje av. Utöver ICA-butiken har ICA Fastigheter hyresgäster på marknadsplatsen som Apotek Hjärtat, Café Paus, Team Sportia, Rusta, Önska, Vettris, Arken Zoo och Systembolaget. 

Nyheter

26 augusti 2016

3 snabba frågor till en ICA-Handlare i en sommarstad

Halmstad är en riktig sommarstad med många besökande turister och sommarboende under semestrarna. Nu ställer vi tre korta frågor till Tommy Fransson, ICA-handlare på ICA Maxi i Flygstaden, Halmstad hur de tar hand om och påverkas av sommarens tillfälligt ökade invånare i stan.

4 juli 2017

Smart onlinehandel med drive thru hos ICA Maxi i Flygstaden

Lagom till sommaren, som innebär ett ökat tryck från de turister som besöker Halmstad under sommaren, har ICA Maxi Flygstaden byggt ut butiken med smart onlinehandel genom drive thru upphämtning. Vi hörde av oss till ICA-handlaren Tommy Fransson hur starten har gått och vad som föranledde satsningen.

Dela