Butiksöppning:

Huskvarnas nya ICA Kvantum-butik invigdes

Den 29 mars var det äntligen dags för Huskvarnas nya ICA Kvantum-butik att slå upp dörrarna. Cirka 300 personer fanns på plats för att inviga den nya butiken.

Många var de som ville vara med vid invigningen av Huskvarnas nya ICA Kvantum-butik. Utöver en ICA-butik finns även Apotek Hjärtat, Bibliotek och stadshus som en helt ny mötesplats för invånarna i Huskvarna, vilket visade sig redan på öppningdagen. 

- Jag skulle tro att det var omkring 250 till 300 personer som köade, det är fantastiskt roligt. Vi har väntat länge på den här dagen,
 

sa ICA-handlaren Greger Carlpihl till Jönköpingsposten som fanns på plats. 

I den 2 400 kvadratmeter stora butiken har de båda ICA handlarna Greger och Linda Carlpihl satsat stort på en ny manuell delikatesschark och på lokala leverantörer. De har även satsat på en förbutik vid ingången med ett kafé och korvförsäljning där tanken är att man ska kunna slå sig ned en stund och ta en fika. 
- Vi vill att man ska kunna ha båda möjligheterna till att handla en enkel och smidig lunch men även att man ska kunna laga mat från grunden och få tips och inspiration i butiken,

berättar Linda Carlpihl.


 

Dela