Laddstationer

  ICA vill underlätta för kunder att göra miljömedvetna val och gör en satsning på laddstationer för laddhybrid- och elbilar.

  Hållbarhet

  Storsatsning på uppkopplade laddstationer

  I samarbete med E.ON erbjuder ICA Fastigheter ett nytt koncept för laddplatser, som utöver laddstolpar även inkluderar kundservice, support och övervakning.

  GENOM  KONCEPTET TAR ICA FASTIGHETER ett större grepp med servicetjänster samt en ICA-gemensam grafisk profil. Det innebär att kunderna lätt hittar och kan använda laddplatsen samt att butikens hantering underlättas.

  ICA Fastigheter vill erbjuda en enkel lösning som underlättar för ICA-handlare och kunder att göra hållbara val. Vi har länge erbjudit laddstolpar i anslutning till våra större handelsplatser. Genom det här projektet samlar vi vårt totala erbjudande för att det ska leda till att fler laddstolpar ska finnas intill ICA-butikerna inom en snar framtid.

  Maxi ICA Stormarknad Nacka är en av flera butiker som erbjuder laddstolpar till sina kunder. 

  – Vi ser att fler kommer till butiken med laddhybrider och elbilar, och jag vill underlätta för mina kunder att handla och samtidigt göra medvetna val och då är det naturligt att erbjuda laddstolpar,

  SÄGER KARL-OTTO JAKOBSSON, VICE VD MAXI ICA STORMARKNAD NACKA.

  Fakta om laddstolpar

  I konceptet ingår en uppkopplad laddstolpe med övervakning, betallösningar såsom app eller laddkort, service och upp till fem års garanti, kundsupport dygnet runt samt andra digitala lösningar. Har du frågor om hur konceptet fungerar vid butiken? Ladda ned och läs vår FAQ.

  Ladda ned

  NYHET

  KIRUNA TILL MADRID TUR OCH RETUR med ICAs nya laddstolpar

  Under sommaren laddade ICAs kunder elbilen i ICA Fastigheters nya laddstolpar motsvarande sträckan Kiruna till Madrid tur och retur. Det innebär att 14 ton koldioxid undveks i utsläpp. Laddstolparna erbjuds mot alla ICA-butiker och är ett samarbete med E.ON.

  HITTILLS HAR ELVA BUTIKER skaffat de nya laddstolparna. Under sommaren har el laddats för att köra 8 600 kilometer, vilket kan jämföras med sträckan Madrid till Kiruna och tillbaka eller sträckan Stockholm-Malmö tur och retur 70 gånger med bil. 

  DET INNEBÄR ATT 14 TON KOLDIOXID UNDVEKS i utsläpp. Elva ICA-butiker har hittills installerat stolparna och många butiker står på tur.

  Dela