goda grannar

  Genom våra handelsplatser vill ICA Fastigheter bidra till utveckling och positiva upplevelser i de områden vi verkar och dess närmiljö.

  våra marknadsplatser

  Konceptet Goda Grannar

  ICA-butiken ska tillsammans med övriga aktörer på handelsplatsen erbjuda ett totalt behov för kundens alla ärenden.

  En bra handelsplats med en dynamisk aktörsmix ökar så väl trafiken som lojalitetsgraden hos besökarna. För oss är det därför viktigt med engagerade hyresgäster som samverkar, utvecklar och inspirerar varandra. Vi vill att våra hyresgästers verksamheter ska skapa ett mervärde åt besökarna inom handel, samhällsservice och kultur, där de olika aktörernas flöden gynnar varandra. Vi kallar samarbetet Goda Grannar som är ett koncept vi ständigt strävar efter att utveckla och förädla. 

  Goda Grannar på våra handelsplatser 

  ICA Fastigheter har flera handelsplatser runt om i Sverige. Exempel på det är Flygstaden i Halmstad, Erikslund i Västerås samt Flottiljen Köpkvarter i Barkarby. Vi har goda relationer med våra hyresgäster som alla drar nytta av platsen och de möjligheter som deras Goda Grannarna ger. Exempel på ICAs Goda Grannar är Starbucks, Webhallen, Tele2, Team Sportia, Systembolaget, Arken Zoo, Apotek Hjärtat, Kapp Ahl, Lindex och Hemtex.

  Dela