Butiksöppning

Festlig stämning när nya ICA Kvantum Ludvika öppnade dörrarna

Den 1 november var det äntligen dags för nybyggda ICA Kvantum i Ludvika att klippa bandet och slå upp dörrarna till stadens nya livsmedelsbutik. De röda banden klipptes gemensamt av de cirka 37 anställda som alla stod redo med varsin sax.

Bland de 100-talet köande besökarna var förväntan stor. Tillsammans med personalen från ICA Kvantum och Apotek Hjärtat hade de samlats för att vara med och inviga stadens nya mötesplats till tonerna av en glatt spelande blåsorkester i solen.

Handlaren Fredric Jernemyr var på plats för att svara på besökarnas och pressens frågor. Han konstaterade att han tack vare sin nya Kvantum-butik nu kan erbjuda ortens befolkning ett bredare och utökat sortiment än tidigare, vilket han hoppas ska vara till glädje för besökarna. I den nya butiken, som är på 3 200 kvadratmeter, kommer ett stort fokus läggas på färskvaror samt frukt och grönt.

I anslutning till ICA Kvantum finns ett nytt Apotek Hjärtat som även de invigde sin butik och slog upp premiärdörrana i samma ceremoni.

 - Långa öppettider och kortare köer hoppas vi ska tilltala våra kunder,

berättar butikschefen Therese Wiklund.

Dessutom kommer Apotek Hjärtat ha söndagsöppet vilket verkligen är ett plus i kanten. 

Dela