HÅLLBARHET

Hundparkering vid ICA håller hunden varm i kylan och sval i värmen

Det ska vara en självklarhet att känna sig trygg med att lämna sin hund utanför ICA-butiken. Därför erbjuder ICA Fastigheter hundparkering till våra fyrfotade vänner vid utvalda ICA-butiker.

Hundparkeringen är utformad för att ge hunden en säker och ostörd miljö. Den stängs och öppnas direkt med mobiltelefonen och är utrustad med automatiskt fläktsystem och självrengöring.

Många hundägare vill kunna ta med sig sin hund när de går till affären men av olika anledningar väljer dem att låta hunden stanna hemma. Flera Ica-butiker har tidigare haft olika initiativ för att stötta hundägare och för att underlätta har ICA Fastigheter tagit fram konceptet med hundparkeringar. 

Vid 20 olika butiker

Hundparkeringen finns idag i anslutning till cirka 20-butiker. En av butikerna som erbjuder hundparkering till sina besökare är Maxi ICA Stormarknad Kungsbacka.

-Vi har fått frågor från många kunder om var man ska ställa sin hund. Därför kändes det som en självklarhet att ta in den här lösningen när ICA Fastigheter presenterade idéen, säger Andreas Jendestig, butikschef Maxi ICA Stormarknad Kungsbacka.

Leverantör är Den4Dogs

 

Fakta om hundparkeringen

  • Trygg och säker hundparkering/-koja med elektroniskt lås som kan öppnas/låses direkt med mobiltelefon/appen eller manuellt med laddningsbart parkeringskort.
  • Automatiskt rengöringsprogram och desinficering efter varje hundbesök
  •  Automatiskt fläktsystem – startar automatiskt om temperaturen överstiger +20 °C
  • Golvvärme under kalla dagar
  • Öppningar i dörren som gör att hunden kan titta ut – men inte möjligt för utomstående att sätta in fingrar eller objekt i bure

 

Dela