Välkommen till handelsplatsen i Toftanäs

  Malmö

  våra marknadsplatser

  Marknadsplatsen i Toftanäs

  Möjligheter för en enklare vardag.

  En växande handelsplats med en bra mix

  Toftanäs är ett handelsområde sydöst om Malmö och ett av de senast tillskottet av marknadsplatser i staden. Med sitt centralnära läge, bara 10-15 minuters bilväg från Malmös central station, är Toftanäs på frammarsch med växande handel och bostadsområde med skolor samt kontor.

  Till marknadsplatsen kommer dagligen tusental besökare och i området finns i dag förutom Maxi ICA Stormarknad, bland annat Apoteket Hjärtat, BounceBoConcept, Blomsterlandet, Hemma, Kungssängen, Babyproffsen, ÖoB, Arken Zoo, Elon, Kvik  och Nordic Wellness. . Ett brett utbud av aktörer som stärker upplevelsen och möjligheterna för besökaren.

  Alla vägar leder till Toftanäs

  Kommunikationen till Toftanäs är mycket bra oavsett om du åker kommunalt, bil eller tar cykeln. Toftanäs nås via väg 11 och har ett utmärkt transportläge med Yttre Ringvägen och ett par Europavägar. Kastrup flygplats ligger enbart 30 minuter härifrån, Malmö Centralstation cirka 10-15 minuter bort, och det knappa 30 minuter med kollektivtrafik eller cykeln in till centrala Malmö. 

  En plats vald med omsorg - Våra goda grannar stärker plasten

  Vägg i vägg med ICA Maxi ligger aktivitetscentret Bounce, ett 2 800 kvadratmeter stort aktivitetscenter med fokus på trampoliner och freerunning. Under 2018 fick vi även sällskap av friskvårdskedjan Nordic Wellness, med en yta på 1400 kvadratmeter som fokuserar på family fitness, gruppträning, gym och mycket mer. Två aktörer med generösa öppettider med ett erbjudande för hela familjen, som stärker platsen och vårt gemensamma kunderbjudande ytterligare.

  - Att Bounce väljer att etablera sig i Toftanäs visar att detta är en marknadsplats och ett bostadsområde på frammarsch. Vi är mycket glada över att vi tillsammans med Bounce nu stärker platsen och vårt gemensamma kunderbjudande ytterligare,

  Annika Schönefeld, uthyrningsansvarig på ICA Fastigheter.

  Utöver Bounce och Nordic Wellness finns det möjlighet för ytterligare utveckling av platsen som kan ge rum åt fler goda grannar. På så sätt skulle det stärka platsen och vårt gemensamma kunderbjudande ytterligare. .

  – Att det ligger nära ICA gör att det rör sig mycket folk och finns mycket parkeringsplatser. Det flyttar också in många till området.

  Magnus Wilhelmsson, vd Nordic Wellness

  grönska och närhet till centrala Malmö

  I Sveriges sydligaste landskap Skåne hittar man Toftanäs som ligger i stadsdelen Husie öster om Malmö. Platsen är ett av stadens största utvecklingsområden på bekvämt avstånd till centrala Malmö men samtidigt nära till natur och grönområden. Tack vare östra Malmös läge är området perfekt att bo på för den som pendlar då det på bara några minuter går att befinna sig både på ringvägen för vidare färd in mot stan eller ut på motorvägen. Detta gör att många som pendlar till Köpenhamn väljer att bosätta sig här, då även Malmö City Airport finns på pendelavstånd.

  Nyheter toftanäs

  26 november 2016

  SÄG HEJ TILL VÅRA NYA GRANNAR I TOFTANÄS!

  Aktivitetsparken Bounce med fokus på trampoliner och freerunning öppnar i Toftanäs i Malmö. Bounce öppnar våren 2017 på en yta om 2 800 kvadratmeter. Bounce får sällskap av friskvårdskedjan Nordic Wellness som öppnar hösten 2017 på en yta om 1 400 kvadratmeter. Vi hälsar våra nya grannar varmt välkomna till Toftanäs!

  1 november 2015

  Kedjan Butiksloppis till Toftanäs

  Butikskedjan Butiksloppis har tecknat ett tre årigt hyresavtal med ICA Fastigheter för en lokal i anslutning till ICA Maxi i Toftanäs, Malmö. Avtalet för börjar löpa från den 1 november 2015.

  plats för fler Goda Grannar.

  Läs mer om konceptet Goda Grannar

  aktivitetspark och träning

  Våra grannar Bounce inc och Nordic Wellness
  Dela