VÅRA MARKNADSPLATSER

Den växande marknadsplatsen i Toftanäs

Goda möjligheter för en enklare vardag tack vare en bra mix av handelsaktörer på ett och samma ställe.

Toftanäs är ett handelsområde sydöst om Malmö och ett av det senast tillskottet av marknadsplatser i staden. Med sitt centralnära läge, bara 10-15 minuters bilväg från Malmös central station, är Toftanäs på frammarsch med växande handel och bostadsområde med skolor samt kontor.

Till marknadsplatsen kommer dagligen tusental besökare och i området finns i dag förutom Maxi ICA Stormarknad, bland annat Apoteket Hjärtat, Nordic Wellness, Rush trampolinpark. I närområdet finns även Blomsterlandet, Hemma, Sängjätten, ÖoB, Arken Zoo, Wettris, Dollarstore, Ryds bilglas, gymmet 24/7 och Monkey Sports. Ett brett utbud av aktörer som stärker områdets upplevelse och möjligheter för besökaren.

Alla vägar leder till Toftanäs

Kommunikationen till Toftanäs är mycket bra oavsett om du åker kommunalt, bil eller tar cykeln. Toftanäs nås via väg 11 och har ett utmärkt transportläge med Yttre Ringvägen och ett par Europavägar. Kastrup flygplats ligger enbart 30 minuter härifrån, Malmö Centralstation cirka 10-15 minuter bort, och det knappa 30 minuter med kollektivtrafik eller cykeln in till centrala Malmö. 

En plats vald med omsorg - våra goda grannar stärker plasten

Vägg i vägg med ICA Maxi ligger aktivitetscentret Rush trampolinpark, ett 2 800 kvadratmeter stort aktivitetscenter med fokus på trampoliner och freerunning, i gott sällskap av friskvårdskedjan Nordic Wellness, med en yta på 1400 kvadratmeter. Nordic Wellness fokuserar på family fitness, gruppträning, gym och mycket mer. Två aktörer med generösa öppettider med ett erbjudande för hela familjen och som bidrar till hälsa, rörelse och friskvård.

Utöver Rush och Nordic Wellness finns det möjlighet för ytterligare utveckling av platsen som kan ge rum åt fler goda grannar. På så sätt skulle det stärka platsen och vårt gemensamma kunderbjudande ytterligare.

– Att det ligger nära ICA gör att det rör sig mycket folk och finns mycket parkeringsplatser. Det flyttar också in många till området, Magnus Wilhelmsson, vd Nordic Wellness

Grönska och närhet till centrala Malmö

I Sveriges sydligaste landskap Skåne hittar man Toftanäs som ligger i stadsdelen Husie öster om Malmö. Platsen är ett av stadens största utvecklingsområden på bekvämt avstånd till centrala Malmö men samtidigt nära till natur och grönområden. Tack vare östra Malmös läge är området perfekt att bo på för den som pendlar då det på bara några minuter går att befinna sig både på ringvägen för vidare färd in mot stan eller ut på motorvägen. Detta gör att många som pendlar till Köpenhamn väljer att bosätta sig här, då även Malmö City Airport finns på pendelavstånd.

 

VÅRA MARKNADSPLATSER

Våra goda grannar

Våra handelsplatser ska erbjuda ett totalt behov för kundens alla ärenden.

Konceptet Goda Grannar

E-HANDEL

Lös veckans matinköp lite enklare

ICAs e-handel är alltid öppen på nätet. Handla online och hämta varorna i din butik.

Drive Thru - så funkar det!
Dela