NY ICA MAXI-BUTIK I ULRICEHAMN

  I sommar öppnar ICA MAXI UTE PÅ UBBARP

  Nu börjar det nya handelsplatsen i Ubbarp ta form. Jan-Anders Börjesson, fastighetsutvecklare på ICA Fastigheter, berättar för Ulricehamns Tidning att med sina 6 500 kvadratmeter är butiken inte någon av de större ICA Maxi som växer fram men att storleken är anpassad efter det beräknade kundunderlaget.  Jan-Anders berättar även att förutom själva Maxi-butiken kommer Apotek Hjärtat, Elgiganten och en återvinningsstation att öppna. Dessutom finns utrymme för att bygga ytterligare 3 000 kvadratmeter golvyta åt företag som passar in i konceptet Goda grannar.

  Full fart med tätskikt innan vintern

  Under november har konturerna på ICA Maxi börjat träda fram med fasader som kommer byggas i olika utföranden; putsad fasad, plåtfasad i färdig kulör och även i cederträ. Innan vintern kommer med full fart kämpar byggarna med att få huset tätt så fort som möjligt. Tätskikt för tak pågår samtidigt som de inomhus har börjat med installationer såsom rör, ventilation, sprinkler och elstegar. 

  Dessutom har plan 2 gjutits som vetter mot ridhuset. Där kommer personalutrymmen, matsal och kontor för ICA Maxi inrymmas. 

  Exakt datum är inte offentliggjort, men beräknad öppning är juni 2018.