Nyetablering i Ludvika

  Snart öppnar nya ICA Kvantum och Apotek Hjärtat i Ludvika

  Nedräkningen har börjat till dess att dörrarna till Ludvikas nybyggda ICA-butik öppna den 1 november. Bygget av butiken i det som kallas Sänkan, går enligt plan och ska kunna öppna som planerat uppger Fredric Jernemyr, handlare för butiken, i en intervju med Mitt i Dalarna.

  Läget är centralt vid Ludvikas sporthall och har ett behagligt promenadavstånd från stadskärnan på cirka 500 meter. Butiken kommer att ha runt 35 anställda varav merparten i dag jobbar på två mindre ICA Supermarket-butiker på orten, som båda kommer stängas när ICA Kvantum öppnar.

  Genom att samla resurserna från dem båda kan vi skapa en ny riktigt bra, modern och inspirerande ICA Kvantum-butik med ett brett sortiment och energieffektiv teknik till nytta för alla som lever, bor och verkar i Ludvika. I byggnaden kommer även Apotek Hjärtat vara hyresgäst med en butiksyta på 175 kvadratmeter och ge besökarna tillgång till kunnig personal, branschens längsta öppettider och ett brett produktutbud.

  Som alltid är det full fart innan öppning av en butik. Under hösten har Fredric med personalstyrkan varit på besök på nybygget för att titta närmare på lokalerna. 

  - Kylar, frysar och inredning är redan på plats och nu är det en hel del hyllor och varor som ska sättas på plats, 

  säger Fredric Jernemyr, Handlare.  

  Vi ser fram emot öppningen den 1 november och önskar Fredric med personal och Apotek Hjärtat ett stort lycka till i de nya lokalerna.