butiksöppning

  NYGAMMALT VID TELEFONPLAN

  En ny modern ICA Supermarket-butik har öppnat i LM Ericssons gamla personalmatsal på Tellusborgsvägen vid Telefonplan i Stockholm.

  Den moderna ICA Supermarket-butiken är belägen i LM Ericssons gamla personalmatsal, invigning skedde lagom till jul den 6 december 2017 och nu är återigen platsen fylld av god mat, liv och rörelse.

  Kön slingade sig lång utanför butiken innan dörrarna äntligen öppnaden klockan 10. På plats fanns så väl kunder, besökare som samarbetspartners som ville besöka butiken och gratulerade handlaren Fredrik Stålnacke till en fin butik. 

  Butiken ligger i den södra delen av området Telefonplan, cirka 500 meter från Telefonplans tunnelbanestation, i stadsdelen Västberga med god tillgänglighet till E4/E20. Inom området finns ett flertal befintliga byggnader, bland annat den så kallade Tellusanläggningen uppförd som kontors- och laboratoriebyggnader för LM Ericsson.

  Den nya ICA-butiken har en yta på cirka 2 100 kvadratmeter med tillhörande garage på 900 kvadratmeter som är under uppbyggnad. Här hittar besökarna ett brett utbud av både grönsaker som färskvaror men även delikatessdisk och servering av färdiglagad mat, pizza, varma mackor samt frukost och kaffe för den morgontidige. 

  Butiken ha öppet mellan 7-23. Välkommen på ett första besök!