Nyheter

  Här kan du läsa senaste nytt från ICA Fastigheter

  15 januari 2018

  KARRIÄR – TRÄFFA FREDRIK HAGBLOM, KOMMERSIELL FÖRVALTARE PÅ ICA FASTIGHETER

  Vi träffade Fredrik Hagblom för att höra mer om hur han hamnade på ICA Fastigheter och vad rollen kommersiell förvaltare egentligen innebär. Fredrik berättar om vad han framåt ser för utvecklingsmöjligheter på ICA Fastigheter och vad han tycker är roligast på jobbet.

  8 januari 2018

  Konsten att bygga en butik under vintern i Sverige

  Det kan vara svårt att bygga hus under vintersäsongen i Sverige. Det regniga, snöiga och kalla med om vart annan varma vädret har gjort det blött och krångligt för byggarbetarna i Ubbarp. Här följer en uppdatering kring ICA Fastigheters projekt i Ulricehamn, Ubbarp där vi bygger en ICA Maxi med goda grannar.

  14 december 2017

  Verksamheten för projektutveckling förstärks med ny chefsroll och fler medarbetare

  Som ett led i ICA Fastigheters strategi att utveckla långsiktigt hållbara platser i urbana miljöer förstärks verksamheten inom projektutveckling med en ny chefsroll som tillträds av Fredrik Johansson. Fredrik som idag arbetar som projektutvecklare inom ICA Fastigheter kommer i den nya rollen leda arbetet inom den växande enheten.

  13 december 2017

  Så äter du i framtidens storstad!

  Kan digitaliseringen hjälpa oss äta och handla mat mer klimatsmart? Det diskuteras i podcasten från Matlaboratoriet som fokuserar på mat och samhällsutmaningar. Möt värderingsforskaren Peter Majanen som tror ohälsosam mat kommer bli nyttig, och lyssna till ICA:s futurist Malin Eriksson och chefen för nya innovationshubben ICA-x, Samuel Young. Här kan du lyssna på podcasten från Matlaboratoriet.

  8 december 2017

  Skurups handelsplats tar form

  Vid ICA Supermarket i Skurup utvecklas en helt ny handelsplats med cirka 20 000 kvadratmeter handel och goda grannar i nära anslutning till butiken. Byggnationen startade ordentligt hösten 2017 och nu börjar området ta form på riktigt.

  6 december 2017

  NYGAMMALT VID TELEFONPLAN

  Den moderna ICA Supermarket-butiken är belägen i LM Ericssons gamla personalmatsal, invigning skedde lagom till jul den 6 december 2017 och nu är återigen platsen fylld av god mat, liv och rörelse.

  1 december 2017

  ICA Supermarket Skurup får nya grannar

  Apoteksgruppen och Blomsterbutik Gardeco etablerar sig på Skurups handelsplats i anslutning till ICA Supermarket Skurup. Öppning planeras till hösten 2018.

  30 november 2017

  Trygghet och säkerhet centralt i ett hållbart stadsbyggande

  Sedan 2016 är ICA Fastigheter med och driver arbetet med BoTryggt 2030 tillsammans med den oberoende Stiftelsen Tryggare Sverige. Ett projekt som syftar till att bygga hållbara bostadsområden där människor känner sig trygga och där brottslighet motverkas genom ett välgenomtänkt statsbyggnadsplanerande. Läs intervjun med Kristina Cedrins, affärsutvecklare på ICA Fastigheter.