Nyheter

  Här kan du läsa senaste nytt från ICA Fastigheter

  13 december 2017

  Så äter du i framtidens storstad!

  Kan digitaliseringen hjälpa oss äta och handla mat mer klimatsmart? Det diskuteras i podcasten från Matlaboratoriet som fokuserar på mat och samhällsutmaningar. Möt värderingsforskaren Peter Majanen som tror ohälsosam mat kommer bli nyttig, och lyssna till ICA:s futurist Malin Eriksson och chefen för nya innovationshubben ICA-x, Samuel Young. Här kan du lyssna på podcasten från Matlaboratoriet.

  8 december 2017

  Skurups handelsplats tar form

  Vid ICA Supermarket i Skurup utvecklas en helt ny handelsplats med cirka 20 000 kvadratmeter handel och goda grannar i nära anslutning till butiken. Byggnationen startade ordentligt hösten 2017 och nu börjar området ta form på riktigt.

  6 december 2017

  NYGAMMALT VID TELEFONPLAN

  Den moderna ICA Supermarket-butiken är belägen i LM Ericssons gamla personalmatsal, invigning skedde lagom till jul den 6 december 2017 och nu är återigen platsen fylld av god mat, liv och rörelse.

  1 december 2017

  ICA Supermarket Skurup får nya grannar

  Apoteksgruppen och Blomsterbutik Gardeco etablerar sig på Skurups handelsplats i anslutning till ICA Supermarket Skurup. Öppning planeras till hösten 2018.

  30 november 2017

  Trygghet och säkerhet centralt i ett hållbart stadsbyggande

  Sedan 2016 är ICA Fastigheter med och driver arbetet med BoTryggt 2030 tillsammans med den oberoende Stiftelsen Tryggare Sverige. Ett projekt som syftar till att bygga hållbara bostadsområden där människor känner sig trygga och där brottslighet motverkas genom ett välgenomtänkt statsbyggnadsplanerande. Läs intervjun med Kristina Cedrins, affärsutvecklare på ICA Fastigheter.

  29 november 2017

  Sveriges 82:a Maxi-butik i Moraberg har öppnat

  Sveriges 82:a Maxi-butiken öppnar i Moraberg, Södertälje. Den nybyggda ICA Maxi är belägen på ett superläge vid E4:an i Moraberg. Kvällen innan premiären den 29 november 2017 var det VIP-invigning. ICA Fastigheter var på plats för att gratulera handlaren Markus Lönnroth till den nya butiken.

  27 november 2017

  I sommar öppnar nya ICA Maxi ute på Ubbarp

  Nu börjar det nya köpcentret ta form och i juni 2018 beräknas nya ICA Maxi ute på Ubbarp i Ulricehamn att öppna. Jan-Anders Börjesson, fastighetsutvecklare på ICA Fastigheter, berättar.

  2 november 2017

  Festlig stämning när nya ICA Kvantum Ludvika öppnade dörrarna

  Den 1 november var det äntligen dags för nybyggda ICA Kvantum i Ludvika att klippa bandet och slå upp dörrarna till stadens nya livsmedelsbutik. De röda banden klipptes gemensamt av de cirka 37 anställda som alla stod redo med varsin sax.