"Vår nya miljö kommer att bidra till en helt annan interaktion än tidigare"

Camilla Lönnqvist

KARRIÄR

Kontorsförvaltare

Hallå där, Camilla Lönnqvist! På måndag den 28 januari går det stora flyttlasset till nya ICA-huset i Arenastaden, ICAs nya huvudkontor. ICA Fastigheter ansvarar för förvaltningen av det nya kontoret och du har rollen som husansvarig. Hur känns det inför flytten?

Läs hela intervjun med Camilla

”ICA Fastigheter har en vilja att arbeta mer insiktsbaserat och det ligger helt rätt i tiden”

Jennie Livensjö

KARRIÄR

Affärsutvecklare

”Min roll handlar om att säkerställa att vi har rätt underlag för att fatta rätt beslut för utvecklingen av våra platser.”, säger Jennie Livensjö som är affärsutvecklare hos oss på ICA Fastigheter sedan två år tillbaka. Hon är en viktig del i att utveckla våra platser till det bättre med hjälp av data och marknadsanalyser.

Läs hela intervjun med Jennie

"Vi får många fördelar av att tillhöra en så stor koncern som ICA Gruppen"

Johanna Löndahl

KARRIÄR

IT-chef

På IT-chefens dag tog vi dagen till ära ett samtal med Johanna Löndahl, ICA Fastigheters chef för verksamhetsutveckling och IT, för att prata mer om digitaliseringen i fastighetsbranschen och värdet av så kallade uppkopplade fastigheter.

Läs hela intervjun med Johanna

"Kundrelationerna är roligast"

Fredrik Hagblom

KARRIÄR

Kommersiell förvaltare

Genom en jobbannons fick Fredrik Hagblom nys om jobbet som kommersiell förvaltare. Det han uppskattar mest med att jobba på ICA Fastigheter är förutom friheten i jobbet mötet med hyresgästerna och möjligheten att tillsammans med dem förverkliga nya idéer.

Läs hela intervjun med Fredrik
Dela