möt några av våra medarbetare

  Vilka vet bäst om hur det är att jobba hos oss? Våra medarbetare så klart! Här berättar några av dem om sin roller, hur de hamnade här, deras vardag på jobbet och vad som är roligast med att jobba på ICA Fastigheter.

  "Som projektledare behöver jag inte göra allting själv. men jag måste se till att det blir gjort och delegera uppgiften till rätt person."

  Kenneth Wåhlin

  Karriär

  Byggprojektledare

  Med flera års erfarenhet som ICA-handlare och tjänsteman är han en nyckelspelare i många av våra nybyggnationer och förnyelseprojekt genom hela landet. Kenneth Wåhlin är byggprojektledaren som tar våra projekt från start till mål och skapar hållbara och levande platser.

  Läs hela intervjun med Kenneth

  "Vår nya miljö kommer att bidra till en helt annan interaktion än tidigare"

  Camilla Lönnqvist

  Karriär

  Kontorsförvaltare

  Hallå där, Camilla Lönnqvist! På måndag den 28 januari går det stora flyttlasset till nya ICA-huset i Arenastaden, ICAs nya huvudkontor. ICA Fastigheter ansvarar för förvaltningen av det nya kontoret och du har rollen som husansvarig. Hur känns det inför flytten?

  Läs hela intervjun med Camilla

  ”ICA Fastigheter har en vilja att arbeta mer insiktsbaserat och det ligger helt rätt i tiden”

  Jennie Livensjö

  Karriär

  Affärsutvecklare

  ”Min roll handlar om att säkerställa att vi har rätt underlag för att fatta rätt beslut för utvecklingen av våra platser.”, säger Jennie Livensjö som är affärsutvecklare hos oss på ICA Fastigheter sedan två år tillbaka. Hon är en viktig del i att utveckla våra platser till det bättre med hjälp av data och marknadsanalyser.

  Läs hela intervjun med Jennie

  "Det är kul att vara på ett starkt varumärke som ICA, som inte gör det snabbaste och billigaste och att vi har ett varumärke som vi är rädda om."

  Johan Petri

  Karriär

  Strategi och investeringar

  Att vara strategi- & investeringsanalytiker på ICA innebär att träffa och göra affärer med alltifrån en stor fond som gör det varje vecka, till en järnhandlare i en liten ort någonstans i Sverige som gör sitt livs största affär. Vi träffade Johan för att höra hur hans väg till att bli strategi- & investeringsanalytiker hos oss på ICA Fastigheter sett ut.

  Läs hela intervjun med Johan

  "VI FÅR MÅNGA FÖRDELAR AV ATT TILLHÖRA EN SÅ STOR KONCERN SOM ICA GRUPPEN"

  Johanna Löndahl

  karriär

  it-chef

  På IT-chefens dag tog vi dagen till ära ett samtal med Johanna Löndahl, ICA Fastigheters chef för verksamhetsutveckling och IT, för att prata mer om digitaliseringen i fastighetsbranschen och värdet av så kallade uppkopplade fastigheter.

  Läs hela intervjun med Johanna

  "SOM BYGGPROJEKTLEDARE ÄR MAN SPINDELN I NÄTET I HELA BYGGPROCESSEN"

  Robert Ramsell

  Karriär

  Byggprojektledare

  Robert Ramsell kan starkt förknippas med en av ICAs viktigaste värderingar – entreprenörskap. Efter studier startade han eget bolag och konsultade inom byggbranschen vilket till slut gjorde det möjligt för honom att landa ett jobb på Sweco och senare på ICA Fastigheter som projektledare.

  Läs hela intervjun med Robert

  "Att vara en del av bolaget ICA Fastigheter är jag med stolthet och jag tror på visioner och strategier"

  Madeleine Behrenfeldt

  karriär

  KOMMERSIELL FÖRVALTARe

  Med ett förflutet inom detaljhandeln och centrumledning hamnade Madeleine hos ICA fastigheter efter att upptäckt annonsen kring jobbet som förvaltare av en slump. Det som lockade mest var den utvecklingsfas och den förändringsresa som bolaget står inför.

  Läs hela intervjun med Madeleine

  "VI JOBBAR MYCKET MED ATT HITTA KREATIVA LÖSNINGAR I STADSNÄRA LÄGEN"

  Mattias Stock

  karriär

  MARKNADS-OMRÅDESCHEF

  I slutet av förra året tillträdde Mattias Stock som ny marknadsområdeschef på ICA Fastigheter. Vi träffade Mattias för att höra mer om hans roll och vilka utmaningar han ser framöver i fastighetsbranschen.

  Läs hela intervjun med Mattias

  "KUNDRELATIONERNA OAVKORTAT ROLIGAST"

  Fredrik Hagblom

  karriär

  KOMMERSIELL FÖRVALTARe

  Genom en jobbannons fick Fredrik Hagblom nys om jobbet som kommersiell förvaltare. Det han uppskattar mest med att jobba på ICA Fastigheter är förutom friheten i jobbet mötet med hyresgästerna och möjligheten att tillsammans med dem förverkliga nya idéer.

  Läs hela intervjun med Fredrik

  "Jag trivs med att ha en nära kontakt med butikerna och handlarna"

  Jonas Stenberg

  Karriör

  Projektledare digitalt

  Jonas Stenberg har gått från trumpetspelare, bartender och skidlärare till vad han själv beskriver som en hybrid mellan byggprojektledare och IT-utvecklare. Tillsammans med sina kollegor utvecklar han nästa generations digitala fastigheter och har riktigt roligt på arbetet.

  Läs hela intervjun med Jonas

  film

  Annika berättar om konceptet goda grannar

  Annika H Schönefeld, uthyrningsansvarig på Projektutveckling och Uthyrning, berättar om konceptet Goda Grannar.

  Genom våra handelsplatser vill vi bidra till utveckling och positiva upplevelser i de områden vi verkar och dess närmiljö. ICA-butiken, tillsammans med övriga aktörer på handelsplatsen, ska erbjuda ett totalt behov för kundens ärenden, Annika berättar mer!

  Dela