möt några av våra medarbetare

  Vilka vet bäst om hur det är att jobba hos oss? Våra medarbetare så klart! Här berättar några av dem om sin roller, hur de hamnade här, deras vardag på jobbet och vad som är roligast med att jobba på ICA Fastigheter.

  "VI FÅR MÅNGA FÖRDELAR AV ATT TILLHÖRA EN SÅ STOR KONCERN SOM ICA GRUPPEN"

  Johanna Löndahl

  karriär

  it-chef

  På IT-chefens dag tog vi dagen till ära ett samtal med Johanna Löndahl, ICA Fastigheters chef för verksamhetsutveckling och IT, för att prata mer om digitaliseringen i fastighetsbranschen och värdet av så kallade uppkopplade fastigheter.

  Läs hela intervjun med Johanna

  "Att vara en del av bolaget ICA Fastigheter är jag med stolthet och jag tror på visioner och strategier"

  Madeleine Behrenfeldt

  karriär

  KOMMERSIELL FÖRVALTARe

  Med ett förflutet inom detaljhandeln och centrumledning hamnade Madeleine hos ICA fastigheter efter att upptäckt annonsen kring jobbet som förvaltare av en slump. Det som lockade mest var den utvecklingsfas och den förändringsresa som bolaget står inför.

  Läs hela intervjun med Madeleine

  "VI JOBBAR MYCKET MED ATT HITTA KREATIVA LÖSNINGAR I STADSNÄRA LÄGEN"

  Mattias Stock

  karriär

  MARKNADS-OMRÅDESCHEF

  I slutet av förra året tillträdde Mattias Stock som ny marknadsområdeschef på ICA Fastigheter. Vi träffade Mattias för att höra mer om hans roll och vilka utmaningar han ser framöver i fastighetsbranschen.

  Läs hela intervjun med Mattias

  "KUNDRELATIONERNA OAVKORTAT ROLIGAST"

  Fredrik Hagblom

  karriär

  KOMMERSIELL FÖRVALTARe

  Genom en jobbannons fick Fredrik Hagblom nys om jobbet som kommersiell förvaltare. Det han uppskattar mest med att jobba på ICA Fastigheter är förutom friheten i jobbet mötet med hyresgästerna och möjligheten att tillsammans med dem förverkliga nya idéer.

  Läs hela intervjun med Fredrik

  film

  Annika berättar om konceptet goda grannar

  Annika H Schönefeld, uthyrningsansvarig på Projektutveckling och Uthyrning, berättar om konceptet Goda Grannar.

  Genom våra handelsplatser vill vi bidra till utveckling och positiva upplevelser i de områden vi verkar och dess närmiljö. ICA-butiken, tillsammans med övriga aktörer på handelsplatsen, ska erbjuda ett totalt behov för kundens ärenden, Annika berättar mer!

  Dela