Karriär hos ICA Fastigheter

Med mat och måltider som en given utgångspunkt, har vi inom ICA en unik möjlighet att på olika sätt skapa attraktiva, hållbara platser och destinationer med ICA-butiken och dess kunder i centrum. Vill du vara med? 

Vill du jobba med oss och skapa livfulla och matglada platser?

Gå då in på icagruppen.se för att hitta alla lediga jobb på ICA Fastigheter och inom ICA gruppen just nu.

Till lediga jobb

Vill du göra LIA på ICA Fastigheter?

Studerar du till fastighetsförvaltare och vill göra LIA hos oss? Nu har vi öppet för LIA-ansökningar till vårterminen 2024.

Sök LIA på ICA Fastigheter

Möt Camilla, Fredrik och några andra av våra kollegor

Vilka vet bäst om hur det är att jobba hos oss? Våra medarbetare så klart! Här berättar några av dem om sina roller och deras vardag på jobbet.

Möt våra medarbetare

FILM: SAMVERKAN

Berga centrum - från förvärv till vision

I december 2020 förvärvade ICA Fastigheter Berga Centrum. Sedan dess har vi genom olika funktioner inom ICA samverkat för att skapa en framtida vision om hur vi vill att Berga Centrum ska utvecklas framöver - samtidigt som den ska fungera för besökarna här och nu. Häng med på resan och se hur vi arbetar med en plats, både som utvecklingsprojekt och som en etablerad plats i lokalsamhället.

FILM

Vår vision – Vi ska göra varje dag lite enklare

Vår vision är långsiktig. Den fångar det vi vill åstadkomma, ger riktning åt och skapar engagemang i vårt dagliga arbete. Den tydliggör vår viktiga roll i det samtida och framtida samhället. Vår inställning är att allt kan utvecklas och förfinas varje dag, i stort och smått. För vi vet att den som förenklar och förbättrar leder utvecklingen.

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med någon av våra medarbetare?

Hitta kontaktuppgifter här

Några av våra roller

På ICA Fastigheter kan du jobba i flera yrkesroller och befattningar. Här är några av de arbetsområden som finns hos oss.

PROJEKTLEDNING

FASTIGHETSFÖVALTNING

STRATEGI OCH INVESTERINGAR

AFFÄRSUTVECKLING

AVTALSADMINISTRATION

REDOVISNING

BUSINESS CONTROLLING

KOMMUNIKATION

MARKNADSFÖRING

HÅLLBARHET

IT & VERKSAMHETSUTVECKLING

 

Visa hela informationen Dölj informationen
Dela