KARRIÄR

Vill du jobba med oss?

Vill du vara med och skapa platser där människor lever, bor och verkar? Gå då in på icagruppen.se för att hitta alla lediga jobb på ICA Fastigheter och inom ICA gruppen just nu.

Till lediga jobb

KARRIÄR

Möt några av våra medarbetare

Vilka vet bäst om hur det är att jobba hos oss? Våra medarbetare så klart! Här berättar några av dem om sin roller, hur de hamnade här, deras vardag på jobbet och vad som är roligast med att jobba på ICA Fastigheter.

Möt våra medarbetare

VÅRA VÄRDERINGAR

Enkelhet, Enagemang och Entreprenörskap

På ICA Gruppen är vi övertygade om att ett gemensamt förhållningssätt och en gemensam syn på grundläggande värderingar ökar tydligheten mot kund och attraktionskraften bland såväl nuvarande som framtida medarbetare. Det gör det lättare att fatta beslut och förbättrar därigenom deninterna effektiviteten.

Läs mer om våra värderingar på icagruppen.se

FILM

Vår vision – Vi ska göra varje dag lite enklare

Vår vision är långsiktig. Den fångar det vi vill åstadkomma, ger riktning åt och skapar engagemang i vårt dagliga arbete. Den tydliggör vår viktiga roll i det samtida och framtida samhället. Vår inställning är att allt kan utvecklas och förfinas varje dag, i stort och smått. För vi vet att den som förenklar och förbättrar leder utvecklingen.

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med någon av våra medarbetare?

Hitta kontaktuppgifter här

Några av våra roller

På ICA Fastigheter kan du jobba i flera yrkesroller och befattningar. Här är några av de arbetsområden som finns hos oss.

PROJEKTLEDNING

FASTIGHETSFÖVALTNING

STRATEGI OCH INVESTERINGAR

AFFÄRSUTVECKLING

AVTALSADMINISTRATION

REDOVISNING

BUSINESS CONTROLLING

KOMMUNIKATION

MARKNADSFÖRING

HÅLLBARHET

IT & VERKSAMHETSUTVECKLING

 

Visa hela informationen Dölj informationen
Dela