Eventdag på Flottiljen Köpkvarter

  Shopping, mat, lek och bus på Flottiljen Köpkvarter

  Roliga aktiviteter och vackert väder lockade besökare till Flottiljen Köpkvarter i Barkarbystaden som den 24 september arrangerade en shoppingdag för att visa upp Flottiljen från sin bästa sida. Bra väder och roliga aktiviteter för hela familjen gjorde dagen minnesvärd.

  Lördagen den 24 september arrangerade Flottiljen Köpkvarter i nya Barkarbystaden en aktivitetsdag för hela familjen. Utöver butikernas erbjudanden i butikerna hade Flottiljen pyntats i ballonger och flaggor och för att göra dagen extra rolig fanns roliga aktiviteter för hela familjen. Det bjöds på coola ballongfigurer och ansiktsmålning för alla barn, ICA Maxi hade bjudit in leverantörer som lät besökarna smaka spännande mat.

   

  På Barkarbyvägen sken solen och butiken Geist Clothes & Home bjudit in lokala artister som uppträdde samtidigt som familjeföretaget Nonnas Gelato hade provsmakning av fantastisk italiensk glass och vårdcentralen delade ut ballonger till barnen.

  Järfälla kommun hade öppethus för samråd och bjöd på hoppborg

  Många var också dem som passade på att prata med Järfälla kommun som har öppet hus för samråd kring Barkarbystaden och dessutom bjöd alla barn med pigga ben på lek och studs i en hoppborg.


  Även om ansiktsmålning och hoppborg inte tillhör vårt erbjudande varje dag finns det alltid spännande butiker eller god mat och fika att upptäcka och njuta av hos oss. Välkommen åter till Flottiljen!

  Dela