UTHYRNING

Rush Trampolinpark ny hyresgäst i Malmö

Från och med lördag 12 september blir det återigen hoppigt, studsigt och fartfyllt på ICA Fastigheters marknadsplats i Toftanäs, i Malmö. Då har nämligen den nya hyresgästen Rush Trampolinparker premiär för sin nya trampolin- och actionpark.

Rush Trampolinpark, som öppnade sin första trampolinpark i Oslo 2016, hyr en yta om drygt 2 700 kvadratmeter och kommer ha öppet för hoppare i september - med begränsad kapacitet pga. COVID-19. Därför kommer större fokus initialt ligga på kalas, skollovskurser, samt fortlöpande kurser i trampolin och parkour.

- Vi är väldigt glada över att tecknat ett långt hyresavtal med en stark och konkurrenskraftig aktör till vår anläggning i Toftanäs Malmö.  Detta är ett bevis på attraktionskraften är hög till våra handelsplatser trots Covid-19-situationen, och vi är glada att få in en aktör som bidrar till ökad hälsa och livfullhet säger Fredrik Wändel, marknadsområdeschef på ICA Fastigheter.

Rush kommer ha flera kurser i trampolin och parkour, samt kurser för de allra minsta (3 till 6 år). Dessutom kommer de att erbjuda kurser under samtliga större skollov samt hålla trampolindiskon.

Dela