Hållbarhet

  ICA Fastigheter utökar satsning på laddstolpar

  ICA vill underlätta för kunder att göra miljömedvetna val och utökar nu sin satsning på laddstolpar för laddhybrider och elbilar. I ett pilotprojekt i samarbete med E.ON testar ICA Fastigheter ett nytt koncept för laddplatser som utöver laddstolpar även inkluderar kundservice, support och övervakning.

  DE BUTIKER SOM INGÅR I TESTET med gratis laddstolpar till ICA-kunder är Maxi ICA Stormarkand Nacka och Maxi ICA Stormarknad Södertälje. De första laddstolparna kommer att finnas på plats under sommaren.

  – Vi vill erbjuda en enkel lösning som underlättar för ICA-handlare och kunder att göra hållbara val. Vi har länge erbjudit laddstolpar i anslutning till våra större handelsplatser. Genom det här projektet kan vi samla vårt totala erbjudande och vår förhoppning är att det kommer leda till fler laddstolpar intill ICA-butikerna inom en snar framtid,SÄGER LENA BOBERG, VD ICA FASTIGHETER.
  Genom konceptet tar ICA Fastigheter ett större grepp med servicetjänster samt en ICA-gemensam grafisk profil utseende. Det innebär att kunderna lätt kommer att kunna hitta och använda laddplatsen samt att butikens hantering underlättas.

  – Vi ser att fler kommer till butiken med laddhybrider och elbilar, och jag vill underlätta för mina kunder att handla och samtidigt göra medvetna val och då är det naturligt att erbjuda laddstolpar,SÄGER KARL-OTTO JAKOBSSON, VICE VD MAXI ICA STORMARKNAD NACKA.

  FAKTA OM LADDSTOPLAR

  Laddstolpen kommer att erbjudas i två utföranden. En destinationsladdare som ger en effekt på upp till 22 kw och en snabbladdare som ger en effekt på 50 kw. I konceptet ingår tjänst för övervakning, service och support dygnet runt.

  Dela