Ny uthyrning i toftanäs

  Butiksloppis tecknar hyresavtal i Toftanäs

  Butikskedjan Butiksloppis har tecknat ett tre årigt hyresavtal för en lokal i anslutning till ICA Maxi i Toftanäs, Malmö. Lokalen är på 1 366 kvadratmeter och avtalet börjar löpa från den 1 november 2015.        

  Toftanäs är ett handelsområde sydöst om Malmö som vi på sista tiden märkt ett ökat intresse för. Robert De La Motte, Chef Projektutveckling och uthyrning.

  Butiksloppis affärsidé är inspirerad från ett väletablerat koncept i Finland. Butiken kan närmast beskrivas som en fysisk marknadsplats uppbyggd genom flera hundra små loppisar och outlets som tillsammans skapar en levande och rolig butik att fynda från.

  Privatpersoner och företag får hyra yta att använda som försäljningsplats till saker som inte längre används men som kan säljas vidare. Främst är det varor som heminredning, kläder, sportartiklar som är intressant.  

  Vi ser uthyrningen till Butiksloppis som startskottet på ett projektomtag för området.
  ROBERT DE LA MOTTE, CHEF PROJEKTUTVECKLING OCH UTHYRNING.

  Den hyrda lokalen blir Butiksloppis tredje butik i Sverige. Sedan tidigare finns butiker i Helsingborg och Halmstad. Kedjan har som mål att öppna fler butiker runt om i Sverige på kort sikt. 

  Dela