Hyresgästnyhet

  Siba-butiken i Stenhagen stängdes för att omvandlas till Netonnet Lagershop

  Det var många som vid årsskiftet blev förvånade när Siba stängde sin butik i Stenhagen Centrum, för att hänvisa till Netonnet i Grännby. -Vad händer nu? Ska det inte finas en elektronikbutik i Stenhagen, var det många som frågade. Men stängningen var bara tillfällig och den 10 mars 2017 öppnade istället Netonnet Lagershop i Stenhagen Centrum.

  Klockan 8 på morgonen den 10 mars ringlade kön lång utanför gamla Siba-butiken, som nu skyltade med Netonnet i stället. Efter cirka två månaders ombyggnation var det äntligen dags att åter välkomna kunderna till elektronikbutiken på Stenhagen, men nu som nya uppdaterade Netonnet Lagershop.   

  Skyltbytet grundade sig i det beslut som Sibas ledning tog 2016 om att lägga ned varumärket Siba och istället anpassa dess verksamhet till den nya digitala e-handels eran där koncernens andra varumärke Netonnet var mer tidstypisk.

  Hela detaljhandeln går igenom en digital omställning och kunderna kräver en bättre integration mellan e-handel och butikshandel. Med en utvecklad e-handel och ett kraftigt ökat antal lagershopar vill Netonnet förenkla för kunderna och erbjuda bra produkter till låga kostnader direkt från lagerhyllan.

  Netonnet säger själva att marknaden på senare har marknaden vuxit kraftigt, men också förändrats i grunden. Digitaliseringen skapar nya sätt för kunderna att samla in information, jämföra produkter, välja köpställe och hur produkterna levereras.

  Vi säger därmed hejdå till Siba och hälsar Netonnet välkommen till Stenhagen Centrum!

  Dela