vårens stora Shoppingkväll i Flottiljen Köpkvarter

  Sång och erbjudanden förgyllde vårkvällen för boende och besökare i Barkarbystaden

  Den 27 april arrangerade Flottiljen Köpkvarter en shoppingkväll för att starta igång våren och ge platsens besökare möjlighet att ta del av bra erbjudanden, provsmakningar, tävlingar och live underhållning.

  Ett 15-tal butiker passade på att hålla extra öppet till klockan 21 för att inspirera sina kunder att stanna lite längre och handla vårens högtidspresenter och festkläder, blommor till balkongerna, vårens inredning och mode. Utöver en kommersiell del var kvällens syfte även att skapa ett trivsamt event för boende och besökare till den nya växande staden.

  - Flottiljen Köpkvarter med hyresgäster tycker att det är viktigt att bidra till Barkarbystadens samhällsutveckling och identitet, där vi vill få människor att mötas och träffas i ”sin stad” vilket kan bidra till att knyta dem närmre varandra och skapa en gemenskap i samhället,

  säger Soifia Lindegård, marknadsansvarig för Flottiiljen Köpkvarter och marknadskommunikatör på ICA Fastigheter, som äger fastigheten. 

   

  Samuel Gajicki spelade för besökarna

  Någon som gjorde kvällen extra trevlig var singer/songwritern och trubaduren Samuel Gajicki som under några timmar spelade både omtyckta covers men också en del eget material.

  Samuel som haft en stor framgång med låten "Lion" släppte den 21 april sin nya singel "Good Love", som spelades på eventet. Låten är enligt Samuel själv inspirerad av relationer, osäkerhet och om hur man hela tiden letar efter ”The real thing” som är ”More than just a feeling”.

  Våren var inte på besök

  Trots Flottiljen Köpkvarters initiativ att starta igång våren bjöd vädret på blåst och kyla. Flera personer gjorde därför rätt val att efter shoppingen söka sig in till caféerna eller Flottiljens Grekiska restaurang för att toppa kvällens shopping med avkoppling och god mat. Vi får väl se när våren vaknar till!

  Dela