Nytt koncept för hela familjen

  CLUB XPRS öppnar i Flottiljen Köpkvarter

  Till påsken 2016 öppnar det nya konceptet CLUB XPRS sin allra första butik i Flottiljen köpkvarter som ligger i Barkarbystaden.

  Järfällas nya stadsdel Barkarbystaden i norra Stockholm tar form med 18 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Flottiljen köpkvarter, som ägs och utvecklas av ICA Fastigheter, erbjuder handel, restauranger, vård, gym och service till besökare och boende i Barkarbystaden. Nu stärks platsen ytterligare med CLUB XPRS, ett helt nytt klädkoncept som riktar sig till familjen med modern konfektion inom dam, herr, barn, sport, hemtextil och accessoarer.

  ICA Fastigheters ambition är att skapa attraktiva hållbara platser och destinationer där människor trivs, handlar, lever, bor och verkar. Flottiljen köpkvarter är ett exempel på detta där bostäder, butiker och service tillsammans bildar ett småskaligt handelskvarter. Nu kompletteras kvarteret med ytterligare en klädbutik.

  – Vi är både glada och stolta över att CLUB XPRS väljer att öppna sin allra första butik i Flottiljen köpkvarter. Det är ett spännande och inspirerande koncept som kompletterar och stärker platsen på ett mycket bra sätt, säger Annika Schönefeld, uthyrningsansvarig ICA Fastigheter.

  CLUB XPRS butik i Flottiljen köpkvarter öppnar den 24 mars 2016, lagom till påskhandeln.

   

  – Vi är mycket nöjda med vårt val av område med handelsplatsen i Barkarbystaden. På 1 800 kvm kommer vi att skapa Sveriges mest moderna detaljhandel, och det känns väldigt spännande. Kombinationen för konsumenten som ICA Fastigheter sätter samman i sina handelsplatser passar oss perfekt, säger Victor Appelqvist, vd och grundare till CLUB XPRS.

  God Granne i Flottiljen

  Det är i denna byggnad som CLUB XPRS butik kommer att finnas efter påsk. På ovanvåningen till Webhallen och Systembolaget.

  Dela