Nyhet

  Bounce och Nordic Wellness blir grannar med ICA Maxi Toftanäs i malmö

  Aktivitetsparken Bounce och friskvårdskjedjan Nordic Wellness öppnar i Toftanäs.

  Bounce öppnar våren 2017 på en yta om 2 800 kvadratmeter. Friskvårdskedjan Nordic Wellness öppnar hösten 2017 på en yta om 1 400 kvadratmeter. 

  - Vi har under lång tid arbetat med utveckling av Toftanäs som destination och marknadsplats. Bounce och Nordic Wellness har generösa öppettider och ett erbjudande för hela familjen och vi är mycket glada över att vi tillsammans med dessa aktörer nu stärker platsen och vårt gemensamma kunderbjudande ytterligare,

  SÄGER ANNIKA SCHÖNEFELD, UTHYRNINGSANSVARIG ICA FASTIGHETER.

   

  Bounce är ett nytt koncept i Sverige där en värld där väggen blir golv och gravitationslagarna inte längre gäller. Med mer än hundra sammankopplade trampoliner, studsmatte-spökboll, slamdunk, free running- och parkourbana gör man nu actionsportena tillgänglig för alla.

   

  Nordic Wellness är en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med över 125 gym i Sverige med en vison att få medlemmar och personal att skapar glädje, rörelse och styrka tillsammans. Nordic Wellness planerar att öppna hösten 2018. 

   

  Utöver Bounce och Nordic Wellness planeras det för ytterligare utveckling av platsen för att göra rum för fler Goda Grannar. Bounce öppnar våren 2017 på en yta om 2 800 kvadratmeter.  

   

  Toftanäs är en växande marknadsplats med tusentals dagliga besökare hos ICA Maxi, Apotek Hjärtat, Butiksloppis och andra butiker i närområdet. Det är också ett växande bostadsområde med skolor och kontor med bra kommunikationen.  

   

  Vi hälsar våra nya grannar varmt välkomna till Toftanäs!

   

  Dela