LEDIGA LOKALER - LUND

Lediga lokaler vid etablerad marknadsplats i Lund

Fyra lediga lokaler vid ICA Kvantum Mobilia, ett området med stor utvecklingspotential. I anslutning till fastigheten drivs flera utvecklingsprojekt inom såväl bostadsutveckling och parkmiljöer, som infrastruktur för gång-cykel- och vägnät. Även för fastigheten Traktorn 3 drivs större utvecklingsplaner med en bredare horisont för att anpassa platsen utifrån dess framtida utveckling. Här finns möjlighet att som hyresgäst bidra till utvecklingen, eller finnas på platsen under en kortare period.

FASTIGHETSBETECKNING: Traktorn 3

ADRESS: Traktorvägen 1-3, 226 60 Lund

ORT: Lund

KOMMUN: Lunds kommun 

VÅNINGSPLAN: 2där plan två är kontor och administrativa ytor tillgängliga för vissa delar av byggnaden.

ANTAL RUM: Anpassningsbart

LÄGE: Centralt läge med god synlighet från Norra Ringen/Boställsvägen. Fastigheten är belägen i ett etablerat handelsområde med högt kundflöde.

OMGIVNING/FÖRETAG I NÄRHETEN:  ICA Kvantum Mobilia, Systembolag, MIO, BMW, Coop, Kronans Apotek, Sushi Daily, Tofra Färgbutik, kontorsbyggnader, Köpcentrumet Nova, mfl.

UTVECKLINGSPOTENTIAL: Området har stor utvecklingspotential med sitt centrumnära läge, goda trafikläge och synlighet. Här finns flera uppskattade kvaliteter som god kollektivtrafik, handel och närservice i ett etablerat handelsområde med ett småskaligt utförande. Runt om fastigheten drivs flera utvecklingsprojekt inom såväl bostadsutveckling och parkmiljöer, som infrastruktur för gång-cykel- och vägnät. Även för fastigheten Traktorn 3 drivs större utvecklingsplaner med en bredare horisont för att anpassa platsen utifrån dess framtida utveckling. 

ENTRÉ OCH TILLGÄNGLIGHET: Möjlighet till egen entré vid östra delen av fastigheten samt separat infart med bra kommunikationsmöjligheter.  

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE: Stora och lättillgängliga parkeringsytor runt lokalen

KOMMUNIKATIONER: Busshållplats i anslutning till fastigheten på Boställsvägen, goda cykelförbindelser.  

SKYLTLÄGE: Bra skyltläge runt hela fastigheten mot såväl Norra Ringen, Fjelievägen, Boställsvägen och Traktorvägen.

LEDIGA LOKALYTOR: 

Citygross tidigare lokal: 3 607 kvm

Del i "växthusen": 470 kvm

Tidigare måleributik vid Citygross tidigare entré: 737 kvm

Mindre yta: 39 kvm

Dela