LEDIGA LOKALER

En eller två lediga lägen bredvid ICA Supermarket

På Geijersgatan bredvid nyöppnade ICA Supermarket Limhamns Sjöstad finns lediga ytor att hyra som en stor lokal eller delat i två mindre för verksamheter som bidrar till puls och service i nya området på cykelavstånd till Malmös stadskärna.

En till två kommersiella lokaler, granne till ICA Supermarket på Geijersgatan väntar på att fyllas med innehåll som passar en plats med lite puls. Här ser vi gärna verksamheter med inlag av handel eller servcie så som butik, restaurang eller ett café som gott komplement till ICA-butiken som med dess långa öppettider attraherar människor under många av dygnets timmar. 

Flexibilitet genom en större yta eller som två mindre

Ytan hyrs ut som en större lokal på cirka cirka 430 kvadratmeter eller delad i två på 239 respektive 192 kvadratmeter med separata entréer. Lokalen på hörnet (239 kvm) har goda inlastningsmöjligheter i anslutning till ICA-butikens inlastningskaj från tvärgatan.   

Underjordiskt garage med hiss upp till ICA-butikens entré finns i byggnaden med ett 60-tal platser för främst ICA-butikens kunder.   

Byggnaden har både laddstolpar för elbilar och effektiv uppvärmning genom fjärrvärme som planeras att certifieras enligt Miljöbyggnad Guld.

Expansiv ny del av Limhamn planerat för 4-5 000 bostäder

Limhamns Sjöstad är en havsnära del i västra Malmö och som står under stor utveckling. Området är ett tidigare kalkbrott och cementindustri från så långt tillbaka som mitten av 1800-talet. Under flera år och i olika etapper har platsen nu förvandlats till en stad i staden som förväntas innehålla mellan 4 000 och 5 000 stadsmässiga bostäder när området är klart. Läget, stadsmiljön och kundunderlaget ger goda förutsättningar för den nya moderna livsmedelsbutik med grannlokaler som ICA Fastigheter har utvecklat på gatuplan. 

Dela