Fakta Transportgatan 23

Detaljer kring vår lediga lokal

FASTIGHETSBETECKNING Backa 107:13

KATEGORI:  Lager/Logistik

Adress: Transportgatan 23, Bäckebol 

Kommun: Göteborgs kommun 

BYGGÅR: 1980 

VÅNINGSPLAN: 1 av 3

STORLEK: 1 300 - 11 000 m² 

Takhöjd: 8 meter 

Hiss: Ja

Parkering/garage: Parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten 

Skyltläge: Utmärkt skyltläge ut mot E6 och Transportgatan 

FÖRETAG I NÄRHETEN: Ikea, Elgiganten, XXL, Bauhaus, Coop, Plantagen, Byggmax och hela Bäckebol köpcentrum 

TILLTRÄDE: Tillträde enligt ök

LEDIG LOKAL GÖTEBORG

Lager och logistikbyggnad granne med Bäckebols köpcentrum

Större logistikfastighet med direkt närhet till E6 med utmärkt skyltläge.

På bästa läge i Hisings Backa granne med Bäckebol köpcentrum kan vi nu erbjuda en logistikfastighet med stor potential. Perfekt för en verksamhet som vill ha en egen byggnad med närheten till Göteborg city och Göta älv. Delningsmöjligheter finns.

Bra kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6. Till Göteborgs city tar det cirka 10 minuter med bil. Busshållplats nära fastigheten, busslinjerna 40, 45 samt 311 trafikerar området. Med bil tar det endast några minuter från Göteborg city och med direkt närhet till E6.

Flertalet lunchrestauranger finns i närområdet. Bra utbud vid Bäckebols köpcentrum men även närhet till Backaplan och Göteborg city med alla tänkbara bekvämligheter.

Planlösning

Ytorna är belägna på totalt 3 plan varav merparten av höglager på plan 2 som utgör ca 8500 kvm. Resterande ytor är fördelade på kontor/omklädning/förråd/lager/pausytor på ca plan 1 och 3 på ca 1400 kvm. Delningsmöjligheter finns samt goda möjligheter att påverka utformningen. Även uppställning på mark. Stort inhägnat område.

Lastning och lossning sker vid lastkajer under ett 15-tal väderskyddande portar. Stor inhägnad gård. In och utfart på två ställen vid fastigheten. 

Dela