Nyheter

  Här kan du läsa senaste nytt från ICA Fastigheter

  21 februari 2017

  Tre snabba frågor till ett gym om nyårslöften och hållbar träning

  Nytt år brukar betyda nya vanor och ambitiösa löften om ett hälsosammare liv. Så här åtta veckor efter nyår gör vi därför en liten koll hos vår hyresgäst Member 24 i Erikslund och dess vd Roger Baburin, för att höra efter hur nyårslöftena har infriats.

  17 februari 2017

  Karriär – Träffa ICA Fastigheters marknadsområdeschef Mattias Stock

  I slutet av förra året tillträdde Mattias Stock som ny marknadsområdeschef på ICA Fastigheter. Vi träffade Mattias för att höra mer om hans roll och vilka utmaningar han ser framöver i fastighetsbranschen.

  11 februari 2017

  "Ubbarb kan gynna cityhandeln"

  Bo Högborns krönika i Ulricehamns Tidning: "En stor livsmedelsbutik, en stor elektronikkedja och ett apotek, plus ytterligare några, än så länge okända, kommersiella aktörer i anslutning till dessa. En drivmedelsanläggning. En snabbmatrestaurang. Allt placerat två kilometer norr om Ulricehamns stadskärna. Kan ett hot bli en tillgång? Ja, kanske, om näringsidkarna i centrum hanterar den nya situationen rätt".

  1 februari 2017

  AVYTTRING AV ICA EIENDOM NORGE SLUTFÖRD

  ICA Fastigheters avyttring av ICA Eiendom Norge AS har nu slutförts enligt det avtal med UNION Real Estate Fund II som offentliggjordes den andra december 2016. Köpeskillingen uppgår till 1,9 miljarder SEK och ger en reavinst om cirka 400 miljoner SEK.

  31 januari 2017

  Vi välkomnar KFC till handelsplatsen Erikslund i Västerås

  ICA Fastigheter vidareutvecklar handelsplatsen Erikslund i Västerås. Under 2017 stärks handelsplatsen med snabbmatskedjan Kentucky Fried Chicken.

  11 januari 2017

  En bit ost tack!

  Nu börjar det bli mer och mer tydligt hur interiören för nya ICA Kvantum på Hammarö i Värmland kommer se ut. Här kan du se nytagna bilder från vårt projekt med butiken och goda grannar som ska stå färdig till våren.

  15 december 2016

  ICA Fastigheter presenterade modell av Brunnshög

  Den 15 december hölls ICA Gruppens kapitalmarknadsdag i Stockholm. På programmet stod bland annat en genomgång av ICA gruppens strategiska prioriteringar och mål. Ett av dem är ICA Fastigheters stadsbyggnadsstrategi där projektet Brunnshög visades upp för att illustrera målet.

  6 december 2016

  ICA Fastigheter förvärvar Kurvan 7 i Kungens Kurva

  ICA Fastigheter har förvärvat Kurvan 7, i Kungens Kurva. Fastigheten består av cirka 5 500 kvadratmeter handel, fullt uthyrd till bl.a. Dormy, ICA Kvantum, Systembolaget och Apotek Hjärtat. Säljare är Michael Gullstedt och Caroline Gullstedt Tracy.