Nyheter

  Här kan du läsa senaste nytt från ICA Fastigheter

  18 oktober 2017

  Snart öppnar nya ICA Kvantum och Apotek Hjärtat i Ludvika

  Nedräkningen har börjat till dess att dörrarna till Ludvikas nybyggda ICA-butik öppna den 1 november. Bygget av butiken i det som kallas Sänkan, går enligt plan och ska kunna öppna som planerat uppger Fredric Jernemyr, handlare för butiken, i en intervju med Mitt i Dalarna.

  9 oktober 2017

  Vad händer på byggarbetsplatsen i Ubbarb?

  ICA Fastigheter bygger en ICA Maxi med goda grannar på fastigheten Ubbarb 8:20, som är ett läge strax norr om tätorten Ubbarb, lite utanför stan. På platsen planerar ICA Fastigheter att bygga en ny marknadsplats med ambitionen att skapa en attraktiv marknadsplats som tar hänsyn till den lokala marknadens behov. Hur har det gått sedan spadtaget i mars? Här följer en rapport från byggledarna.

  4 oktober 2017

  Högtidlig invigning av nya stadsdelen Brunnshög

  Den 4 oktober invigdes Lunds nyaste och mest innovativa stadsdel. På plats för ett första spadtag fanns företrädare för Lunds kommun och flertalet av de byggherrar som ska vara med och forma den nya stadsdelen, däribland ICA Fastigheter. Omringad av grävskopor och till ljudet av studentorkestern Bleckhornen hälsade Lundaprofilen Johan Wester välkommen till invigningen av byggandet av Brunnshög. Didrik 6 år, var den som fick äran att ta det första spadtaget.

  28 september 2017

  ICA Fastigheter var inbjudna till Växjö kommun för företagsträff

  Den 26 september bjöd Växjö kommun med Kommunstyrelsens ordförande Anna Tenje in till en första företagsträff i Växjö. Inbjudna var bland annat ICA Fastigheter som berättade om vårt pågående arbete med att ta fram en ny butiksetablering med tillhörande verksamheter tillsammans med Växjö Bostäder vid Trummen.

  25 september 2017

  Stort intresse för den planerade ICA Maxi butiken I Österåker

  Näringslivet i Österåkers kommun var samlat när kommunen bjöd på frukost och hade ICA Fastigheter som gäst. Projektledaren Lasse Åhsberg berättade om det planerade ICA Maxi-projektet vid golfklubben.

  4 juli 2017

  Smart onlinehandel med drive thru hos ICA Maxi i Flygstaden

  Lagom till sommaren, som innebär ett ökat tryck från de turister som besöker Halmstad, har ICA Maxi Flygstaden byggt ut butiken med smart onlinehandel genom drive thru upphämtning. Vi hörde av oss till ICA-handlaren Tommy Fransson för att höra hur starten har gått och vad som föranledde satsningen.

  20 juni 2017

  ICA utökar satsning på laddstolpar

  ICA vill underlätta för kunder att göra miljömedvetna val och utökar nu sin satsning på laddstolpar för laddhybrider och elbilar. I ett pilotprojekt i samarbete med E.ON testar ICA Fastigheter ett nytt koncept för laddplatser som utöver laddstolpar även inkluderar kundservice, support och övervakning.

  16 maj 2017

  KARRIÄR – Träffa ICA Fastigheters IT-chef Johanna Löndahl

  17 maj är inte bara Norges dag – det är även IT-chefens dag! Dagen till ära tog vi ett samtal med Johanna Löndahl, ICA Fastigheters Chef verksamhetsutveckling och IT, för att prata mer om digitaliseringen i fastighetsbranschen och värdet av så kallade uppkopplade fastigheter.