Nyheter

  Här kan du läsa senaste nytt från ICA Fastigheter

  11 januari 2017

  En bit ost tack!

  Nu börjar det bli mer och mer tydligt hur interiören för nya ICA Kvantum på Hammarö i Värmland kommer se ut. Här kan du se nytagna bilder från vårt projekt med butiken och goda grannar som ska stå färdig till våren.

  15 december 2016

  ICA Fastigheter presenterade modell av Brunnshög

  Den 15 december hölls ICA Gruppens kapitalmarknadsdag i Stockholm. På programmet stod bland annat en genomgång av ICA gruppens strategiska prioriteringar och mål. Ett av dem är ICA Fastigheters stadsbyggnadsstrategi där projektet Brunnshög visades upp för att illustrera målet.

  6 december 2016

  ICA Fastigheter förvärvar Kurvan 7 i Kungens Kurva

  ICA Fastigheter har förvärvat Kurvan 7, i Kungens Kurva. Fastigheten består av cirka 5 500 kvadratmeter handel, fullt uthyrd till bl.a. Dormy, ICA Kvantum, Systembolaget och Apotek Hjärtat. Säljare är Michael Gullstedt och Caroline Gullstedt Tracy.

  28 november 2016

  Våra butiker på Hammarö börjar ta form

  I maj 2016 togs det första spadtaget till det som ska bli Hammarös nya ICA Kvantum med goda grannar som Apoteket Hjärtat, gymmet Optimal träning och asiatiska kedjan Spice 'n' Rice. Nu börjar byggnaden ta form. Häng med på en tur på byggarbetsplatsen.

  28 november 2016

  SÄG HEJ TILL VÅRA NYA GRANNAR I TOFTANÄS!

  Aktivitetsparken Bounce med fokus på trampoliner och freerunning öppnar i Toftanäs i Malmö. Bounce öppnar våren 2017 på en yta om 2 800 kvadratmeter. Bounce får sällskap av friskvårdskedjan Nordic Wellness som öppnar hösten 2017 på en yta om 1 400 kvadratmeter. Vi hälsar våra nya grannar varmt välkomna till Toftanäs!

  18 november 2016

  Ett första spadtag för Ludvikas nya ICA Kvantum

  Idag togs det första spadtaget av fem glada grävare, till det som ska bli Ludvikas nya matmarknad där ICA Fastigheter kommer att bygga en ICA Kvantum-butik om cirka 3 000 kvadratmeter med Apotek Hjärtat i nära anslutning.

  17 november 2016

  Nu öppnar nya ICA Supermarket Gustavslund

  Nu nyöppnas ICA Supermarket Gustavslund i Helsingborg av ICA-handlarna Susanne Gudmundsson och hennes pappa Roger Johnsson. Kontraktet med ICA Fastigheter skrevs för ett år sedan och första spadtaget till den nya butiken togs i mars i år.

  8 november 2016

  NYHET ICA FASTIGHETER FÖRVÄRVAR FASTIGHETER I ÅKERSBERGA

  ICA Fastigheter har förvärvat fastigheterna Hagby 1:101 och 1:102 i Åkersberga i Österåker med ambition att etablera Maxi ICA Stormarknad, Apotek Hjärtat och framtida Goda Grannar. Fastigheterna uppgår totalt till 30 000 kvadratmeter, varav 15 000 är byggrätter. Säljare är Aftén Fastigheter AB.